Hep yaptığımız bu değilmi...Kaybedişimizin yegane sebebi.....
Fuarda ki teşhirde ayna yokmuş...Olmasın ne farkeder..Hayalleri mi yıkılır insanın...Belki geçerli sebepleri vardır..Fuara gidenler sordumu...Keşke sorsalardı...Tam net cevap alsalardı....
Bence 1 ayna ne satışı etkiler ne de hyo ya olan ilgiyi....Bu kadar mesele yapmaya gerek yok....Ciddiyetsizlik müşteriyi sallamama felan olarak algılanması yanlış....Boşuna kılıç kuşanıp at binmeye çalışmayın bence...Bakarsınız bu modele binmek zorunda kalırsınız ilk bindiğinizde aynaları kırılır.....Belki küser size....
Allaaahh allaaaahhh...
anlatamıyorum galiba...
Senin mesleğin kuryecilik yanılmıyorsam , sen şimdi aldığım bir paketi müşteriye içi boş veya eksik olarak getirsen karşındakinin hoşuan gider mi ???
Bu işde böyle bir şey....
Yaa arkadaş bende diyorum ki anlatsınlar geçerli sebeplerini bize bizde bilelim...
Fuarda ayna yokmuş ,olmasın ne farkeder... ohh ne güzel mantık.... biz alışığız zaten ne konulursa yemeğe....
Ben sordum arkadaş hemde hyosung standındaki görevliye sordum oradaki mankene felan değil. Üzerinde beyaz hyosung gömleği olan vatandaşa sordum...
Dedim ki ayna nerede ....
ben beklerdim ki , kusur ,özür dileyip mantıklı bir açıklamay yapacak... ancak karşımda sırıtıp önce motorsiklet , sonra ayna diye kendince makara yaptı bizle...
üstelik biz 4 kişiydik orada ve motor alıp almama potansiyelimizi bile bilmiyordu...
İşte ben buna uyuz oldum arkadaşlar...
Bize desin ki kusura bakmayın bu modeli bu fuara yetiştirmeyi çok istiyorduk ancak motorun parçaları eksik gelmiş ,bizde tüketicileri mahrum etmemek için standa böyle eksik koyduk felan desin.....
Sesimiz çıkmaz, hatta tebrik ederiz firmayı....
Ancak bu davranış ciddiyetsizliktir , ayıptır. Olay kılıç kuşanmak miletle hırgür çıkarmak değil arkadaş.
Ayrıca binmek zorunda kalıp kalmama meselesi değil bu , ben motorun özelliklerine veya fiyatı hakkında tek bir söz etmedim. bana göre piyasayı sallayacak bir model. Daelim S2 alacağına gider bunu alırım. Teknik üzeillikleri çok iyi...
Ancak yeri geldimi kral çıplak demeyi bilmek gerekir. Gördüğüm kadarı ile millet padişahım çok yaşa demeye bir meraklı , bir meraklı sormayın....