Hyosung'a Yeni İmaj !

Cuma günü işyerinde Motoruma karşı dükkandaki Fiat doblo geri geri park etmeye çalışırken gelip benim motora bindirmiş ::angry2::::angry2::::angry2::

Nasıl ehliyet aldıysa artık :p Ben yoktum işyerinde o sıra dışarı çıkmıştım gelip ne göreyim motorun aynası yok ilk göze çarpan ulen kim düşürdüyse ::ranntign::ranntign

Neyse karşı dükkandakilerin yaptığı öğrendim ben onlara gitmeden onlar bizim dükkanı ziyaret ettiler :):p Trafik sigortası karşılarmı ilk akıllarına geldi araştırdım karşılamıyor sanayi sitesi içinde park halinde çarpıldıgı için,senaryo kursak motor daha beter haşat olucak şöyle takla atmış yerde duran bi foto hiç o tarz detaylara girmedim çarpan kişi iile anlaştık 140 Ytl tuttu hasar Yarın alıcam

Sol ayna Sol ön sinyal debriyaj maneti kırıldı kafa grenajında çizikler var bu yüzden yeni bi imaj yarattık hyo ya TR de ilk oldu :queen::queen::queen:

yedek parçaları hemen buldum Aynayı Tekaydan Debriyaj manetini Aygün motordan aldım

Kafa grenajı içinde sprey boya aldım artı sprey vernik :cat: Asım kardeşimin tavisyesi :cat:

Kafa Grenajı komple siyah farların yanındak iyer ve hava kanallarınıda alüminyum soba boyası diye bi renk ama bizim hyo nun rengi ile tuttu gibi :mrgreen:

Bikaç tanede sticker yapısıtırdım Lastiklerin ebat ve marka kısmınıda beyaz markör ile boyadım

Buyrun Fotolar :cat:

Hyosung GSR 250 :queen::queen::bounce:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yazık olmuş motora,ama neyseki hasarın karşılanıyo. cana geleceğine mala gelsin:cat:

walla önce geçmiş olsun diycem sonra gözün aydın diycem yapmışsın makianayı yanlız şu ilk resim varya acayip olmuş süperöle bile binilebilir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hem geçmiş olsun,hemde güle güle kullan huyobusa olmuş

ilk resim daha güzel bence üstünde oynansa biraz daha hırcın olacak hastası oldugum makina alcam az kaldı:))):cat:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Gecmis olsun. Parcaları çabucak temin etmen iyi olmus şanslısın :) Darısı diğer parca bekleyen hyo zedelere. Bu arada janttaki fosfor yeşilmi sarımı renk körümüyüm neyim anlayamadım:pr:

Gecmis olsun. Parcaları çabucak temin etmen iyi olmus şanslısın :) Darısı diğer parca bekleyen hyo zedelere. Bu arada janttaki fosfor yeşilmi sarımı renk körümüyüm neyim anlayamadım:pr:

sağol hocam jant şeridi fosfor yeşili :cat:

valla haaa ilk resim daha dehşet duruyo

ilk fotoda xenon açık ondan mı herkes ilk fotoyu begeniyor acaba :salut::p:cherry:

Uçak gibi bişey olmuş, hocam egsozdan memnun musun yahu

İdare eder işte sadece ses açısından performans beklemeyin tigerdan :cat:

Son düzenleme:

bende Hyosung naked modelini böyle çıkarsa daha çok satar.Yuvarlak farlar artık eskidi bu dizayn daha güzel olurdu :)

Hoş olmuş bence kardeşim, değişiklik iyidir:cat:

Bu arada, ben kaza yaptıktan sonra satana kadar ilk fotoğraftaki gibi kullanmıştım benim Hyo' yu. Hey gidi.. :)

Mersin İl Temsilcisi
emeğine sağlık. çok güzel olmuş ilk başta far sandım ama gri boyaymış. bizim arkadaşlar bu tip grenajların içinden sis lambası yaktırıyor ve mükemmel görünyo. denemelisin

hatılıyorum abi seninki hyosung hornet benmki GSR 250 :queen::queen::queen:

Aslında çok beğenen vardı o şekilde motoru, Hyosung bu şekilde bir makina çıkarsa hiç de fena olmaz bence; şöyle düşük gidonlu, alçak farlı, hatta tamamen senin motorun şu anda görünen haline ufak bir kafa grenajı (Z750' deki tarzda) yapılsa, 10 numara birşey olur bence:)

GKN

bu benim favori hyo'm deilmi ya??
marten geçmiş olsun ama ben eski halini daha bi sevmiştim:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar