Hyosung - Your way to experience

konu açılalı uzun zaman olmuş fakat bilgide almam onun için bi kaç sorum olacak...videoyu indiremiyorum sanırım kullanım süresinden dolayı nasıl edinebilirim bunun hakkında bilgiye ihtiyacım var ve gv 250 almayı düşünüyürum kullanan büyüklerimizden biri özel mesajla ulaşırlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

f-ender' Alıntı:
konu açılalı uzun zaman olmuş fakat bilgide almam onun için bi kaç sorum olacak...videoyu indiremiyorum sanırım kullanım süresinden dolayı nasıl edinebilirim bunun hakkında bilgiye ihtiyacım var ve gv 250 almayı düşünüyürum kullanan büyüklerimizden biri özel mesajla ulaşırlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Bu modeli kullanan pek çok arkadaşımız mevcut aşağıda ki link yardımıyla bu kişilere ulaşabilir, model hakkında ki fikirlerine başvurabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11299

Video linki canlı, kontrol ettim, açılan sayfadan free düğmesine basıp, geri sayma işleminin bitmesinin ardından çıkan 3 karakterli kodu kutuya girip dosyayı download edebilirsiniz. Yukarıda verdiğim linkte daha pek çok video bulunmaktadır.

Tozlanmış bir topiği hortlatmış oluyorum ama çok geçde olsa yeni farkettim :mrgreen:
Rapıd çalışmadı,reklamı indiremedim yardım. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar