Hyosung yedek parça!!

valla dip gaz muhabbetine daaal motor ama yağsız kaldı sanırım bi serviste marş motoruyla ilgili bişiler yapmıştık motora yağ eklerken eksik ekledi eleman sanırım bende o halde dip gaz izmit yaptım gelirken tır tır ses gelmeye başladı.. sonrasındada daaldı..

yağsız kaldığı için krank zorlandı yamuldu yamulunca piston sıyırdı... sübapları dağıttı.. tahminimce.. olay bu..

dip gaz gitmemek lazım demekki..

höyt!!

öteki türlüde çok sıkılıyom lan napiim :queen:

sen konuşma kızım seni ne dinlicem ya :queen:

@denizcimuzaffer

abi teşekkürler :) bi sorun olursa ararım seni

abi cevap buradymış...pardon...özür dilerim...başka soru yok hakim bey sanık sizin...:queen:

Benim bildiğim krank kırılması 2 sebepten olur..
1) Devir aşıldığında (hız olayında chip_tuning uygulaması)
2) Yataklara yeterince yağlama işleminin olmayışı...
.....ki Semih'de yağsızlıktan bahsediyor zaten...

Benim bildiğim krank kırılması 2 sebepten olur..
1) Devir aşıldığında (hız olayında chip_tuning uygulaması)
2) Yataklara yeterince yağlama işleminin olmayışı...
.....ki Semih'de yağsızlıktan bahsediyor zaten...

abi sende herşeyi biliyon ya...mamurum deyip bizimi yiyon acaba...yoğsam Urfada Sanayide ustamısın...:queen::wiinkk:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yok semih moturu vurdurma yüzünden yedi, halen yağsız kaldı yazıyor ya inatla deliricem ben.

Abi kabul et artık tamamen senin hatandı, bir ay boyunca her gün vurdurarak çalıştırırsan krank ta kırılır şase de kırılır.:pr:

Umarım yapıldıktan sonra da gavurun malıymış gibi kullanmaya devam etmezsin.

Beni susturamassın yine üstüne gelirim yine moralini bozarım, motorunu sev biraz.:p

abi sende herşeyi biliyon ya...mamurum deyip bizimi yiyon acaba...yoğsam Urfada Sanayide ustamısın...:queen::wiinkk:
Valla hakim amca ben masum ve mamur bi memurum..Çıraklıktan daha terfi edemedim amca....Ustam çağırıyo amca...Amca amca..Size baba diyebilirmiyim amca...:pale:

Valla hakim amca ben masum ve mamur bi memurum..Çıraklıktan daha terfi edemedim amca....Ustam çağırıyo amca...Amca amca..Size baba diyebilirmiyim amca...:pale:

abi valla tebrik ederim...ilk günden beri siteye katılımın teknk anlamda harika...sevgiler olsun...

Murtik yorma kendini...Metalimin tarzı bu...motorun ebesiyle olan sorunlarını çözemedi...:panlaşamıyolar abisi...

Abicim murat'ın dediği doğru..Motorunuzu biraz sevin yaw.Sevginizi gösterin..
Gerçi biz erkekler sevgimizi göstermede biraz racon keseriz ama yinede sevin...
Bakın nasıl değişecek size karşı davranışları...:p

GKN

valla dip gaz muhabbetine daaal motor ama yağsız kaldı sanırım bi serviste marş motoruyla ilgili bişiler yapmıştık motora yağ eklerken eksik ekledi eleman sanırım bende o halde dip gaz izmit yaptım gelirken tır tır ses gelmeye başladı.. sonrasındada daaldı..

yağsız kaldığı için krank zorlandı yamuldu yamulunca piston sıyırdı... sübapları dağıttı.. tahminimce.. olay bu..

dip gaz gitmemek lazım demekki..

aynen ööle
herşeyin başı yağsızlık, nie yağsız bırakıon olm motürü arap bol buldumu bitarafına bile sürüyo sen motüre sürmüon:p
hani tır tır yaptı dedinya, o sırada büyük ihtimal yağsızlıktan dolayı kol boşalttı e tabi boşa çıkan kol krank etrafında bolladığı için sende gaz gesmeden yapıştırdıın için:p kolu kopardı ve direk tepeye çaktı dönüştede kopan parçayla buluşup krank pim ine çaktı vss.. vs.. aşşa yukarı 8.000d/d da bu hadisenin olduğunu düşünürsek kim bilir kaç defa çakıştıtar karşılıklı:queen:
neyse yapılıyo sonuçta, bundan soora yağına dikkat et:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nan aye insanı... konuyu iyi oku dalarım :queen:

hiç bişeyi inkar etmiyomki .. yani yağsızlıktanda olsa öküz gibi kullandım benim hatamdı diyom... vurdurmaktan.... değil abi... iyice araştırdım ben muhabbetti.. vurdurmaktan dolayı zorlanıyodu malzeme yoruluyodu ama asıl neden yağ seviyesinin az olması.... hatırlıyomusun... izmitten dönerken benzinlikten yağ alıp eklemiştim ilk kez ses ozaman gelmeye başlamıştı...

ayrıcana motor frenin kranka uyguladğı güç vurdurmayla uygulanan güçten çok daha kuveetli..

vurdurmada malzeme yoruldu...

yüksek devirde yağlama yapamadı bidaha yoruldu....

kompresyona düştüğünede krankın anasını aplattı asıl neden bu işte yav....

adamın asabını bozuyonuz :queen:

ayrıcana murat bidaa başkasının yanında bunun dandik motoru dersen dalarım sana ... :queen: sen 1000 rr la yağsız yol yap bakiim neler geliyo başına..

ve yine ayrıcana ben burda yücelin üçkaatından bahsediyom siz hala o yüzden bu yüzden diyonuz ayıb bişi yav :queen:

yada siz bahsedin konu güncel kalıyo üst sırada çıkıyo daha çok kişi okuyo :queen:

@Metalgod geçmiş olsun dostum. Şunu merak ettim. Sen bu işin sonunda motorun tamiri için kaç para ödeyeceksin parçalara?

Yalnız geyik çok güzeldi :p bu yüzden arada yazdıysanda göremedim affet :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sen bir motosikletin başına gelebilecek en kötü şeysin.:cherry:

Tüm ülke puanları toplamında hyo sana çok bile dayandı, yakında sana crash testleri için büyük firmalardan teklif gelebilir, hatta köpeen oliim abi bizimlen çalış diye yalvarabilirler.:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen bir motosikletin başına gelebilecek en kötü şeysin.:cherry:
...

bak buna bişi diyemem :queen:

sonuç olarak arbetus hocam toplam 345 vericem ama bunun için balatalar zincir dişli malet ler var değişecek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar