Anladım ben anladım
Ama en azından motosiklet sattıklarım aldıktan sonra pişmanım demiyorlar
Birisine kros satmıştımda adam 3 hafta sonra 3. vites dişlisini sıyırıp geri getirmişti..
İnsan cahaall olmasın canımmm :queen::queen:
hey arkadadaş geçmiş olsun başına gelenden üzüldüm bu arada şunu biliyormuydun hyosung larda kesici yok bu yüzden bu arızayaı motorunu
sıkıştırdığın sürece yaşarsın en iyisi tamir ettirirken bir kesici taktır bence
yada çok dip gaz gitme derim tabi hangi vitesde olursa olsun bence gitme
tekrar geçmiş olsun ...
Semihin yorumu bi daha oku sana zahmet![]()
Merhaba arkadaşlar Yücel Motoru bilirsiniz.. maslak sanayide suzuki ve hyonun yetkili servisidir kendileri kalitelerinden ödün vermezler.. ..
bana ikinci kazık girişimini yaptıkları için bu başlığı açma ihtiyacı hissettim.. motorumun krank kolu kırıldı dolayısıyla piston silindir yuvası piyanolar cart curt hepsi zedelendi geçenlerde bu parçalar için yücelden fiyat istedim.. yücel motor bana toplam 400 lira civarı bi masraf çıkardı bi o kadarda işçiliğe alıyolar.. işçilik neysede bu 400 parça masrafı ne oluyo onu anlamadım ben...
akıllarınca motoru garanti kapsamına sokup parçaları tedarik edecekler... 170 lira civarı tutan sarf malzemelerinide güzel bi karla bana iteleyecekler.. bu sonuca nerdenmi vardım.. açıklayayayım; krank kolunu takımı vs liste fiyatını araştırdım. Sadece krank kolu takımı 570 lira civarı tutuyo... listede piston falan olduğu halde bu adamlar bana nası 400 kaat dediler.?
neyse.. yücel motora mecbur kalmassanız gitmeyin...
olmaz şimdi zor geliyo sen oku anlatırsın bana:queen:
Benim anlatışım biraz zahmetli oluyo ama.. Döve döve anlatırım ben :queen::queen:
Semih ve çok yüklenmek birbirine çok uzak kelimeler, pek sakin kullanır kendisi :queen:
Tamda adamına söyledin.. Bizi dinledi ya seni de dinler son gaz gitmez :queen::queen:
valla dip gaz muhabbetine daaal motor ama yağsız kaldı sanırım bi serviste marş motoruyla ilgili bişiler yapmıştık motora yağ eklerken eksik ekledi eleman sanırım bende o halde dip gaz izmit yaptım gelirken tır tır ses gelmeye başladı.. sonrasındada daaldı..
yağsız kaldığı için krank zorlandı yamuldu yamulunca piston sıyırdı... sübapları dağıttı.. tahminimce.. olay bu..
dip gaz gitmemek lazım demekki..
höyt!!
öteki türlüde çok sıkılıyom lan napiim :queen:
sen konuşma kızım seni ne dinlicem ya :queen:
@denizcimuzaffer
abi teşekkürlerbi sorun olursa ararım seni
Extrema çabuk özür dile benden :queen:
valla dip gaz muhabbetine daaal motor ama yağsız kaldı sanırım bi serviste marş motoruyla ilgili bişiler yapmıştık motora yağ eklerken eksik ekledi eleman sanırım bende o halde dip gaz izmit yaptım gelirken tır tır ses gelmeye başladı.. sonrasındada daaldı..
yağsız kaldığı için krank zorlandı yamuldu yamulunca piston sıyırdı... sübapları dağıttı.. tahminimce.. olay bu..
dip gaz gitmemek lazım demekki..
Oldu canım.. nedenmiş o![]()
Tamda adamına söyledin.. Bizi dinledi ya seni de dinler son gaz gitmez :queen::queen:[/QU
dinlemezse ondan sonra gelir buralara hey arkadaşlar motorum arıza yaptı
nasıl olcak diye düşünürmür: diyorsun pınar :cherry:
Ahanda yukarıda cevabır:
r:
:queen:Tamda adamına söyledin.. Bizi dinledi ya seni de dinler son gaz gitmez :queen::queen:[/QU
dinlemezse ondan sonra gelir buralara hey arkadaşlar motorum arıza yaptı
nasıl olcak diye düşünürmür: diyorsun pınar :cherry:
valla dostum nası olucak diye sormadım farkettiysen... yücel motorun sahtekalığından bahsetmiştim ama gene herzmanki gibi mt ailesinin büyük başarısı konunun içine ettik :queen:
Merhaba arkadaşlar Yücel Motoru bilirsiniz.. maslak sanayide suzuki ve hyonun yetkili servisidir kendileri kalitelerinden ödün vermezler.. ..
bana ikinci kazık girişimini yaptıkları için bu başlığı açma ihtiyacı hissettim.. motorumun krank kolu kırıldı dolayısıyla piston silindir yuvası piyanolar cart curt hepsi zedelendi geçenlerde bu parçalar için yücelden fiyat istedim.. yücel motor bana toplam 400 lira civarı bi masraf çıkardı bi o kadarda işçiliğe alıyolar.. işçilik neysede bu 400 parça masrafı ne oluyo onu anlamadım ben...
akıllarınca motoru garanti kapsamına sokup parçaları tedarik edecekler... 170 lira civarı tutan sarf malzemelerinide güzel bi karla bana iteleyecekler.. bu sonuca nerdenmi vardım.. açıklayayayım; krank kolunu takımı vs liste fiyatını araştırdım. Sadece krank kolu takımı 570 lira civarı tutuyo... listede piston falan olduğu halde bu adamlar bana nası 400 kaat dediler.?
neyse.. yücel motora mecbur kalmassanız gitmeyin...
:queen:
valla dostum nası olucak diye sormadım farkettiysen... yücel motorun sahtekalığından bahsetmiştim ama gene herzmanki gibi mt ailesinin büyük başarısı konunun içine ettik :queen:
boşver kafana takma nede olsa pınarın işi işte millete gaz veriyor aklınca...:cat: