fiyat konusunda kimsenin bi şüphesi olmasın 9500 e bunun gibisini bulamazsınız. Bir defa sürmüştüm cbr yi almadan önce, cbr den daha atak öncelikle onu söyliim, çok kıvrak bir motor aynı zamanda, Pulsar'dan dik midir onu bilemem ama cbr'den dik... Plastik kalitesi gayet iyiydi ama beyaz rengini sürdüm, diğer renklerdeki plastik aksamını bilmiyorum. Cbr den fazla titriyor, ama sıkıştırma oranı çok yüksek olduğu için o titremeyi makul kabul ediyorum ben. Boyu biraz küçük geldi bana, ben ufak yapılıyım ama motoru sadece uzun yolda kullandığım için rüzgar kesebilecek bir makina lazımdı bu yüzden naked yerine grenajlı bir motor tercih ettim.
Ben bayide baktığımda vites kolu ayak pedalının çok aşagısında garip bi konumda idi, rahatsız etti, bi aparatmı ne varmış onla uzatılabiliyormuş ama daha yukarıya gelirmi emin olamadım. Boyut olarak biraz küçük örnek TNT 250 den ufak, Ninja 250 sl kadar olmasada baya ufak, duke ile aynı aslında.
Gidon fazla geniş, mesela tam sağ yapınca debriyajın bulunduğu taraftaki el çok geriliyor, maneti sıkılı dönek zor gibi, kullanıp bakmak lazım