Arkadaşlar sırf yorum yazmak için üye oldum . Motoru cuma günü Ankara 'dan bayii den aldım . İstediğiniz herşeyi yazabilirim . Başta şunu söyleme istiyorum . Hayatında bir kez olsun motora elini sürmeyen veya Hyosung kalitesini bilmeyen her insan konuya yorum yapmış. Motoru 3 gündür bir hayli yormak istedim rodajı modajı otursun diye üstünden inmedim cumartesi günü sabah kahvaltısından sonra akşam 5 6 gibi motordan indim . 250 r dır tek silindirli motorda titreşim olur falan filan hikaye gayet perkisyonlu ayarlanmış bir motor titreşim yok denecek kadar az şahsen arkadaşım hissediyor ben hissedemiyorum . Tek silindirli olmasına rağmen sınıfındaki aynı ccli motorlara taş çıkartır . Daha çok şehir içinde kullandım sadece bir kere izmir çevre yolunda 110 u gördüm titreme falan olmadı . Grenajlar depo vs. aleminyum fakat ne hacet bir mukavva olsa daha mı iyiydi

. Ben aldığım günü 3 4 kaportacıya götürdüm adamlar 0 motor diye kurcalamak istemedi ama kimisi övdü kimisi sövdü orası ayrı :queen: Motora karbon egzoz siparişi verdim gelir pazartesiye . Ama bi salaklık yaptım boşluk kısma karbon kaplama bir eipo denilen bir parça koydurttum açıkçası fevkaladenin fevkinde oldu bana göre motorda tek kusur orasıydı ilk işim güncel resim atmak olucak . Sinyaller plakalık harika . Amrtisr çok yumuşak kuyruk biraz kısa artçı oturursa büyük bir sıkıntı yaşıyor şahsen kendim yaşadım ama böyle bir motoru yalnız sürmek çok daha eğlenceli . gösterge ducatiden çalınmış gibi depo ısı hız göstergeleri var ama bi köşesinde sayı yazıyor onu hala çözemedim diğer arkadaşlarıma gösterdiğimde yağ falan dedi size atıcam orayıda . Aman diyim motoru alacak arkadaşlar teker yapmasın motorun amrtisoru çok yumuşak olduğundan tam teker indirdiğinizde alttaki kutuya çarpıyor o kutunun çözümü çok fakat emin olun çıkarttığınızda görüntü çok iğrenç bir hal alıyor . biraz üste çekelim dedik büyük sıkıntı olabilir parçalayabiliriz diye tamamen söktüğümüzde iğrençti. Ben resimlere videolara bakarak yola çıktım motoru almak için ama inanın çok farklı resimde hesaplanan göz kusurları yanına gelince ortadan kalkıyor . Motor biraz kaba öncelikle depo kısmını biraz kaba yapmışlar ve yüksek ama sıkıntı değil göğsünü yaslayabilecek 1000000 tane üşengeç motorcu vardır hahahaha

amortisörler yeni nesil frenler harika ama arkaya güçlü kaliper koymanın bi anlamı yok çok kitledi birkeresinde trafike motoru arabanın altına sokuyordum onada çözüm getirdik . Alacaksanız mavi alın mükemmel bir tonu var dikkat çekiyor . Orjinal egzozta ses bitik sonuçta 250 cc bir motor ama bu kadarda olmaz dedirtir .
Bu motor ne kadar yakar sorusu elbet sorulacak söyleyeyim izmir ksk merkezden foça 70 km gidiş geliş 140 km 5,6( beş virgül altı) lt yaktı. Kimi yerde 90 kimi yerde 70 kimi yerde 100le gittim . Bence ideal . İZMİR İÇİNDE MOTORU MERAK EDEN ARKADAŞLAR BANA MESAJ ATABİLİR . Motora 3 5 kuruş yakıt koyup kullanabilir

Şuan motorumda dukeden çıkma bi egzoz var sesi muhteşem kulağı tırmalıyor ince şımarık birşey . Sormak istediğiniz şeyler varsa sorun arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Ha ayrıca motor bana 11.900 e geldi plaka dahil bir kaç değişiklik yaptırdım 13 bin liraya mal oldu ha değer mi hyosung için değer abi . Kimisine duke kimisine hyosung .