Merhaba arkadaşlar
Gv250 Kullanım kılavuzu elinde olan varsa paylaşabilir mi.
Merhaba arkadaşlar
Kardeşlerim motorum konjektör yandı ne orijinal ne yan sanayi bulabiliyorum. Kore'den sipariş dışında nereden bulabilirim uyumlu konjektör?
Aynı sorunu yaşayan olursa diye de paylaşalım. Forumdaki konjektörden bulamadım. İki tane aynı 5 kablolu çin malı konjektör denemedim olmadı. Merkez yedek parça'dan OEM Tayvan üretimi 55 amper konjektör sipariş ettim. Parçanın gelmesini bekliyorum. İşe yarasa buraya editlerim.
fiyat ne kadar?
Merhaba arkadaşlar, F1 ışığı yananlardan biri de benimönce 0132 sonra 0138 arıza kodu veriyor. 0132'yi çözdüm oksijen sensörüymüş. Ama 0138 arıza kodunu çözemedim. Ogzcngdk arkadaşımızın bloguna baktım ama orda inglizcesi yazıyor, Türkçe'ye çevirince de bişey çıkaramadım. Bilen bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi
Arkadaşlar Merhaba
Yazmasam da forumu takip ediyorum. Mart ayında aldığım motorumu Mayıs ayında düşürdüm maalesef biraz hasarlandı. Deponun sağ yanı ezildi ve gidon yamuldu. Sağ ayna ve ayaklıkta gitmişti fakat onları hallettim ama gidon işini bir türlü çözemiyorum. Orijinal gidon olsun istedim, servis irtibata geçiyor firma ile ama stokta yok ve kargoda görünüyor. 3 ay kadar bekledik ama hala kargoda gelmeyecek sanırım. uyumlu gidon olarak ne önerirsiniz ve depo için ne yapabilirim akıl verirseniz sevinirim arkadaşlar
Selametle
Arkadaşlar Merhaba
Yazmasam da forumu takip ediyorum. Mart ayında aldığım motorumu Mayıs ayında düşürdüm maalesef biraz hasarlandı. Deponun sağ yanı ezildi ve gidon yamuldu. Sağ ayna ve ayaklıkta gitmişti fakat onları hallettim ama gidon işini bir türlü çözemiyorum. Orijinal gidon olsun istedim, servis irtibata geçiyor firma ile ama stokta yok ve kargoda görünüyor. 3 ay kadar bekledik ama hala kargoda gelmeyecek sanırım. uyumlu gidon olarak ne önerirsiniz ve depo için ne yapabilirim akıl verirseniz sevinirim arkadaşlar
Selametle
Arkadaşlar Merhaba
Selametle