Bu forumda defalarca farklı kişiler tarafından motosikletlerine cam bulamadıkları nasıl bir cam taktırmaları vs vs sorular dönüp durdu farklı resimler çekip gösterdim farklı adresler verip buradan temin edebilirsiniz dedim daha dün sahibinden de gördüğüm camın ilanını koydum bir kişide çıkıp bir teşekkür etmedi teşekkürü bırakın bununla ilgili bir cevap bile yazılmadı demekki burada yazılan herşeyi kaale almamak lazım millet canı sıkılıyo yazıyo herhalde bizde mal gibi cevap veriyoruz dahada bir allahın kuluna hiç bir konu hakkında yardım etmem
Bu forumda defalarca farklı kişiler tarafından motosikletlerine cam bulamadıkları nasıl bir cam taktırmaları vs vs sorular dönüp durdu farklı resimler çekip gösterdim farklı adresler verip buradan temin edebilirsiniz dedim daha dün sahibinden de gördüğüm camın ilanını koydum bir kişide çıkıp bir teşekkür etmedi teşekkürü bırakın bununla ilgili bir cevap bile yazılmadı demekki burada yazılan herşeyi kaale almamak lazım millet canı sıkılıyo yazıyo herhalde bizde mal gibi cevap veriyoruz dahada bir allahın kuluna hiç bir konu hakkında yardım etmem
hocam yeni gördümBu forumda defalarca farklı kişiler tarafından motosikletlerine cam bulamadıkları nasıl bir cam taktırmaları vs vs sorular dönüp durdu farklı resimler çekip gösterdim farklı adresler verip buradan temin edebilirsiniz dedim daha dün sahibinden de gördüğüm camın ilanını koydum bir kişide çıkıp bir teşekkür etmedi teşekkürü bırakın bununla ilgili bir cevap bile yazılmadı demekki burada yazılan herşeyi kaale almamak lazım millet canı sıkılıyo yazıyo herhalde bizde mal gibi cevap veriyoruz dahada bir allahın kuluna hiç bir konu hakkında yardım etmem