Bu sigorta isinden anlayan varsa vereyim asbis numarasini bana guzel fiyatli bi teklif alsin 350 kagida buldum en ucuz... Arkadas motora aksesuar parasi mont parasi hatta yani 150-200 arasi olaydi bari :/
Bu sigorta isinden anlayan varsa vereyim asbis numarasini bana guzel fiyatli bi teklif alsin 350 kagida buldum en ucuz... Arkadas motora aksesuar parasi mont parasi hatta yani 150-200 arasi olaydi bari :/
Dediğim yerden teklif aldıysan daha ucuza çıkma ihtimali sıfıra çok çok yakın.
351 tl dedi ya Ridvan :/ ya yasimi buyutturup 52 filan yaptirircam yada plakami degistirticem... Saka gibi fiyatlar...
Oğuzhan şu asbis numarasını hatta mümkünse geçici tescil belgesini bana bir gönder bakalım. Yarın senin için bir sorup soruşturayım şu sigorta meselesini.Bu sigorta isinden anlayan varsa vereyim asbis numarasini bana guzel fiyatli bi teklif alsin 350 kagida buldum en ucuz... Arkadas motora aksesuar parasi mont parasi hatta yani 150-200 arasi olaydi bari :/
Oğuzhan şu asbis numarasını hatta mümkünse geçici tescil belgesini bana bir gönder bakalım. Yarın senin için bir sorup soruşturayım şu sigorta meselesini.
351 tl dedi ya Ridvan :/ ya yasimi buyutturup 52 filan yaptirircam yada plakami degistirticem... Saka gibi fiyatlar...
ben ocak-subat gibi 214 tl'ye yaptirdim.axa sigorta...
Teşekkür ederim Mustafa. Şu kadarını söyleyebilirim imkanım olsa Gv250 yi satmazdım. Onun sürüş keyfi gerçekten ayrın.murat yeni makinan hayırlı olsun...
slm
bence debriyaj ayarında sorun var. eğer basılı halde yürümeye devam ediyorsa tam olarak motorla şanzımanı (vites kutusunu) ayıramıyordur bunun için debriyaja bastığıda hareket etmeye çalışıyordur diye düşünüyorum. ama bu işlerin uzmanı rıdvan (slayerr) dan cevap beklemeni öneririm![]()
Hazır Rıdvan'ı burada yakalamışken ben de sorayım herkes görüp nasiplensin. 1 hafta önce motoru 7000 bakımına sokup uzun yola çıktım. Yolda da zorladım biraz. Zincir gevşemiş. Bugün gerdirdim. Ama akşam arka tekerdeki dişlinin oralardan bi zırıltı geldiğini farkettim. Bu neden olabilir? Salıncağın iki ucundaki vidayı eşit miktarda çevirmeyip tekeri yamuk bırakmış olabilecekleri geliyor aklıma. Dişli yamuk kalıp zincirle tam paralel olmayınca bi tarafı sürtüyor olabilir diye düşündüm ama emin olamadım. Hem teker yamuk kalsa düz yolda sağa sola çekerdi ama öyle bişey de hissetmedim yolda.
Ridvan birsey soracagim, gaz verince surtunme sesi geliyor, zincir bollaşmiş olabilir mi???
Rıdvan sana maaş bağlamak lazımZincir bollaştığında gaz verince sürtünme sesi gelmez, çok bolsa gazı bıraktığında maşaya sürtme sesi gelebilir. Yağsızlıktandır zincir sesiyse.
Periyodik aralıklarla gelen sürtünme sesine benzer bir ses? Zincirin bozulmuş. Bozulup dengesiz bir şekilde uzayan zincirini çok uzayan kısmına göre ayarlamışsın, az uzayan kısmına denk geldiğinde zincir gerilerek krankı zorluyor ve sürtünme sesine benzer bir ses çıkmasına sebep oluyor. Tek çözümü zinciri değiştirmen. Ama zinciri değiştirene kadar zinciri en gevşek olan kısmına göre ayarlarsan düşük ihtimal de olsa motora zarar gelme ihtimalini ortadan kaldırmış olursun.