- Motosikleti
- SuZan
Aynaları degil de cam varsa bizahmet sökersin,rüzgar bir yana,motorun üzerine yatınca kafa carpabiliyor.ben kullanmıyorum o yüzden![]()
Aynaları degil de cam varsa bizahmet sökersin,rüzgar bir yana,motorun üzerine yatınca kafa carpabiliyor.ben kullanmıyorum o yüzden![]()
100km de artçılı yüklü 110dan aşağı düşmeden ne yakıyorsun arkadasım ? litre bazında. malum benzin fiyatları bi yukarı bi aşağı..
Artçılı kullanmıyorum 4 civarı gidiyor genelde. 93 kiloyum. Battı balık yan gider bıraktım artık benzin derdini de öyle de gitti böyle de gitti napıyım eş yok çocuk yok, sıkıntı yok maddi açıdan.![]()
benim hatun seyir halinde bardaş kurmaya alıştırdı kendini.. yaslanıyor arkaya bacakları benim dizlerimin üzerinden depoya koyuyor bildiğin bardaş kuruyor yoldaartçın yok derdin yok.. hafif çizdi depoyu ayakları. benden dahamı kıymetli diyo :sunny:
aynen böyle yapıyorŞu alttaki gibi heralde? Benim kızarkadaş da başta çok meraklıyım diyip duruyordu da motora motoru gördü ben binmem ona dedi çıktı. Ne zaman ikna olacak bakalım? Aslında doğan görünümlü şahin alıp onunla arabayla gezip motorla tek başıma gezmek daha iyi olabilir. Bir insan artçı almaktan bu kadar nefret edebilir mi şaşıyorum kendime, aldığım çok da oldu ama arkada ağırlık ya sırtına yük gibi.![]()
[YT]T9v6hGssISk[/YT]
Cruiser'da artçı olmaz, öncü olur :bounce:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/71876_10151724421624530_658454616_n.jpg
Hayırlı olsun kardeşim. Seni motosiklet almış diye duydum.
İyi günlerde kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah. Bir de söylemeyi daha doğrusu göstermeyi unuttuğum bir şey var. Yolda telefonun şarjı biterse veya sigaranı yakmak için çakmak gerekirse tam olarak selenin altında iki adet usb çıkışıyla iki adet çakmak çıkışı mevcut. Motosiklet değil İsviçre çakısı aldın haberin yok. :queen:
benim hatun seyir halinde bardaş kurmaya alıştırdı kendini.. yaslanıyor arkaya bacakları benim dizlerimin üzerinden depoya koyuyor bildiğin bardaş kuruyor yoldaartçın yok derdin yok.. hafif çizdi depoyu ayakları. benden dahamı kıymetli diyo :sunny:
kardeşim benimde depo çiziliyordu :salut: motosaydan depo kılıfı istedim 30tl 10tlde kargo verdim süperde oldu.gv ci arkadaşlara tavsiye ederim :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------
arkadaşlar bu arada benim yolculuk günü geldi çattıöğlene doğru gv250'min deposunu fulleyip çantalarımı doldurup yola çıkmayı düşünüyorum.rotam; Ankara'dan Çankırı daha sonra ılgaz dağları,Kastamonu,Küre ve inebolu'ya 20km kala köy yoluna gircem sonrada Allah kaza bela vermezse köydeyim :flower: yaklaşık 350km civarı yol yapıcam.
şimdiden herkese iyi bayramlar kazasız belasız sürüşler.uzun bi süre gözükmeye bilirim.sağlıkca kalın :wiinkk:
valla cok merak ettim depo kılıfını haberım yoktu varlığından hemen sipariş edeyim bi foto varsa koyarmısın
ya su yolda telefona cevap verme olayını nsıl halledıyorsunuz
e çok iyiymiş. öneri için sağol
Simdilik iphone kulaklik ile... Mikrofonun yakin oldugu taraftaki kulakligi takiyorum tek kulak bosta...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
::shake2::