Hayırlı olsun güle güle kullanın.Acaba aldığınız ayak basamklarının kodunu öğrenebilir miyim?Sitede iki farklı ayak basamağı vardı.MSA da arkadaşlarında dediği gibi hem sissy bar hem motor koruma demiri mevcut.Şahsi fikrim orjianl sissy bar daha çok yakışıyor ama MSA nın ürettiği çok daha kullanışlı.Koruma demirine gelince MSA nın ki orjinal koruma demirine(Hyosungsource ta gördüğüm kadarıyla) göre daha güzel gibi duruyor.Delta Motor'un sitesinde koruma demirini bulamadım.Linki atarsanız sevinirim.
selamlar deltadan aldıgım ayak basamagının kodu hys 141 bundan memnunum kendım takdım montjı kolay
sisy bar kodu hys 23 sısy barı kanunı servısı orjınal degıl dıye takmadı cunku orkjınalı yokmus.)) baska bır ustaya goturdum oda ugrasmadı bende calıstıgım yerdekı ustalara taktırdım bunu takarken ugrasmak gerekıyor ama motorun hıc bır yerınde oynama yapmıyorsunuz deleme vs sadece sısy de delıgı genısletık vs gayet guzel oldu yakında resmını koyarım.
motor koruma demırı kodu hys 25 bu boruyu malesef takamadık deltayı aradım bu ıslerı yapan bırı takar dedı montaj yerı yag sogutma culerının ustekı ıkı vıdasından fakat takınca motorun donmesıne engel oldu hafta sonu kartal sanayıye bakacam fakat sunu soleyım kraom gercek kaplama vs degıl o yonden ıyı ve fıyatı makul ama bunları ıst yaklask 600 tl ye yaptırabılırsınız ven ıkısıne 340 verdım bırı ok dıgerı beklemede