Tuzla ucerler e kapora verdim en iyi anadolu yakasinda onu gordum servisi aroyorum cuma gelcek sali gelcek diyorlar kanuniden bolge mudurunu aradim adem bey baska diyor bu insani bezdiriyor musteriye dersin 5 agustosta gelcek adam bekler veya almaz ki daha servislerle isimiz dusmedi bu sikintiyi eminim herkez yasiyor
Merhaba arkadaslar bende uzun bir bekleme suresinin ardindan universite yillarimdan beri istedigim motoru aldim hayirlisiyla .lion hocamin yazisini alintiladim hem ona cevap mahiyetinde hemde biraz derdine ortak olma baabinda yardimda bulunayim istedim.
Oncelikle bende motorun kaporasini haziranin baslarinda verdim hocam o zamandan beri bekliyorum. Benim surec senden daha karisik istanbuld anadolu yakasindaki bayilerin bir cogunu dolastim lakin gittiklerimin her konusmamda ayri fiyat vermesi bende ister istemez guvensizlik olusturdu bayilerin bende biraktigi etki musteriyi nasil daha fazla sogusleyebilirim acaba oldu. Lion05 senin motoru aldigin ucerlerede gitmistim ordaki sahis bana hyosung istiyorum diyince hyo yok ; bak buda v makinali hersey ustunde bunlarda sorun cikarmiyor diye tutup yks ve regal satmaya calismasi sahsen itici geldi. (Bu makinalari kotulemek icin demiyorum ama cin malina antipatim var.)bende internetten sivasta bi bayi buldum ordan aldim makinayi hemde oldukca hesapliya.
Bayiyle anlasmadan once hyo aradim boyle boyle sivastan istanbula yollayacaklar mumkun mu die olur tabi sorun olmaz dedi. Bende bunun uzerine kaporayi verdim. Kuralkanin yaydigi gibi haziranin 3. Haftasigelecek diye bekledim ama ne gelen var ne giden .bayide satis mudurunu aramis motoru istanbulda bi bayiye indirebilirmiyiz diye ona da tabi sorun olmaz demis kuralkan. Gumrukdu bilmemneydi. 1 aydir bekledik taki temmuzun 3 une kadar kuralkan beni aradi sivastan motor almissiniz neden sivastan aldiniz istanbuldaki bayiler varken dedi bende yukarida anlattiklarimi aynen soyledim. Son olarak da motorun sivasa gidecegini bayinin size nasil yollarsa yollasin onu bilemeyecegini soyledi .İcimden su olaydaki zaman ve para israfina oha derken bayinin bundan haberi varmi diye sordum tabikide var dedi . Akabinde bayiyi aradim konusmalari aynen aktardim ve oda ne bayinin bu isten haberi yok. Bayi bu sefer kuralkani aradi kendi satis mudurunu satis muduru diretmesine ragmen lojistik muduru heralde inatla motorun istanbula inmesini kabul etmemis . Neyseki benim acimdan bayi sorunlarin cozUmunde elinden gelen her seyi yapti.
Sonuc olarak evet bayiler guven vermiyor ama bu guvensizligin cogu kuralkan hyosung dan Kaynaklaniyor bakalim cuma ctesi elinde olur motor dedi bekliyoruz 4 cumadir bi sanssizligimi da bu tarzda bu kalitede bu cc de baska marka yok paran olsada yok; dolayisiyla istedikleri gibi oynatiyorlar musteriyi ellerinde.