ebaydan yan plakalık alın arkadaşlar side mount license plate diye geçer cruiserlarda çok yakışıyor şimdi yenileri çıkmış ışıklı falan şekilli desenli... hem ucuz hem kullanışlı hemde şık hemde plaka arkada sırıtmıyor..türkiyede ne kadar bilmem en500 üm varken yükseltme kiti dahil gidon hidrolikler amortisör ebaydan almışdım halada alırım ihtiyacım oldukça pek çok şeyi türkiyeden hem ucuz hem çeşit sınırsız..
en son 6 ay önce gps tracking aparatı aldım minnacık bir şey motorun alt rutuj kısmına sokdum yani motoru parçalamadan bulmalarına imkan yok içinde simkart var o karta sadece benim telefonum tanımlı ve mesaj çekersem nerde olduğunu söylüyor gps koordinatlarını veriyor koordinatları google mape girdiğiniz an çıkıyor yeri istenirse cepden yakıtı bile kesip motoru stop ettirebiliyor daha bir çok özelliği var aküyü sökseler üstündeki kendi bataryası 7-8 saat götürüyor falan..
dediğim plakalıkda şöyle bir şey en500 varken bende almışdım çok güzelde duruyordu plaka derdindende kurtulmuşdum.. en500 ün arka çamurluk çok kısadır çamurluk altıda çirkin duruyordu... gv nin çamurluk uzun ama hoş durur gv dede..
http://www.newcomdigi.com/images/goods/03/07/gpic_8a837eef0938723ca6c2fb7244b2f2d4.jpg