günaydın sevgili gv sakinleri..............
sonunda gv'yi deneme fırsatı buldum..
burdur daki tek gv ve arkadaşda askerden yeni gelmiş..
motor hakkındaki son düşüncelerimi şimdi aktarayım..
ama önce kullandığım motorun eksilerini belirteyim..
1-fren balataları bitik durumda cızırtılar da geliyor.
2-ön düzen lıkırtı yapıyor ve sanki boşluk var.
3-zincir ve dişli değişimi istiyor(zincir de germe alanı kalmamış ve şakırtı söz konusu yaklaşık olarak 4 parmak boşluk var)
4-benzin göstergesi arızalı.(uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum ilk defa ben rastladım sanırım)
2006 model 15500km de ve şu ana kadar yağ filtre ve 1 takım buji değişimi dışında herhangi bir bakım yapılmamış.(ki normal olan değişimler söz konusu kanımca,yanılıyor muyum)
gelelim benim düşünceme..
- şehir içinde dönüş kabiliyeti naked kullanıcısı olarak biraz zayıf

ve hakikaten ağır bi motor
+cüssesi görünüşü ile 250cc için oldukça iri
+sesi inanılmaz can alıcı içimi gıpraştırdı
+titreşim mi o da ne. bbakımsız olmasına rağmen titreşimin t si yok
+tork mükemmel gücü türkiye şartlarında 10 üzerinden 10.
+3. viteste %25-30 eğimli yoldan yukarı çıkarken bile 100km/hızı çok rahat gördü (bunu denememin nedeni bazı sayfalarda motoru bilmeyenin motor hakkında ileri geri konuşmasıdır , yokuşta bayılacak cinsten mi sürat yapmış sizce.. normal şartlar arasında hız tutkunu biri değilimdir yanlış anlaşılmasın ):bounce:
+çevre yolundaki 10 km boyunca aklımda tek düşündüğüm: ''bu motor benim olsa şimdi antalya dayım yada şurdaydım burdaydım.uzun yolda fevkeladeninde de fevknde bir rahatlığı var'':cat:
yeni alacak arkadaşlara kendimce +larını ve -sini paylaşayım dedim. -'nin nedeni de motora alışkın olmamam olabilir değil mi arkadaşlar.....?:bestmt:
sonuç::thumleft: