Arkadaşlar bu form ne kadar hızlı sayfa atlıyorYoğunluktan fazla vakit ayıramıyorum, yeni yazılanları okumaktan henüz eskileri bile bitiremedim...
Çanta konusuna gelince bence hardcase ler de çok şık durmuş. Hatta yukarıdaki fotoları görünce aklım çelindi desem yalan olmaz... Ancak bu kadar düzgün duracak modeli iyi belirlemek gerekli.
Bu arada orta sehpa almak istiyorum. Kanuninin online satis sayfasında aşağıdaki ürünü gördüm. Kullanan var mı, sizce alayım mı?
Merhaba,
Yeni bir GV250 kullanıcısıyım.Baktım 850 sayfalık bir yazışma trafiği olmuş, önce buradaki özellikle diğer GV250 kullananlara kendimi bir tanıtayım dedim.
Herkese selamlar saygılar, kazasız belasız sürüşler.
Sonunda hardcase çantalardan hoşlanan biri daha çıktı ne güzel. Levent ben sana koruma demiri fotolarını göndereyim sende bana çanta bağlantı demiri yaptırıver.Cantlara fosforlu şerit de çektik mi bombastik olur,orta sehpa da var daha ne olsun![]()
Hımmm. Demiri devre borusundan bükümlü olarak yaptırabilirim ama o üst tarafta gözüken parça özel bir şey zannediyorum. Çantanın içinde gelen bir bağlantı soketi olma ihtimali de çok düşük. Bu tür çanta kullanan biri olsaydı bakar bir fikir edinirdik. Rıdvan araştırmayı biraz derinleştirsen nasıl olurTamam plastik çanta olabilir, her ne kadar deri daha hoş olsa da çok çirkin olmayan bir plastik çanta işlevsellik sebebiyle kullanılabilir ama bunlar gerçekten çirkin.
Aparat için de araştırmalarımın soncu gösteriyor ki sana tam olarak şu şekilde bir aparat lazım;
http://www.webpagescreenshot.info/i/564830-118201281337pm.png
İlker geçmiş olsun. umarım baban tez zamanda sağlığına kavuşur. Sen motoru kullanmıyormuşsun bari çantaları ver de bakalım gv 250 üzerinde nasıl duracaklar.herkese iyi akşamlar..
arkadaşlar kusura bakmayın bu sıralar nete çok fazla giremiyorum..halen antalyadayım..ve babamla ilgilenmeye çalışıyorum..herkese tekrar selam olsun..
ahmet yeni motorun hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim,iyi dileklerin için de teşekkürler..
uğur ve murat avatarınızı gören cennetlik..çok kaybolmayın..
walla kullanıyorum değil kullanamıyorum..sadece bir haftasonu nöbetimde söktüm,farlarını değiştirdim sonra da koruma demirini ve elcik demirlerini boyaya verdim,yan çantalarımı zımparaladım ve boyamaya bırakacağım.hepsi bu..yaklaşık 4 haftadır yanına bile gidemedim..niye böyleyim ben yaaa,kıl oldum bak şimdi kendimer:
bir gün herkes endurocu olacak
keşke bu sözlerini hüseyinin fikrini açıklamasından sonra söyleseydin bence bu şekilde olmazdı..ben de hüseyin'i çok fazla tanımadığını ve biraz da olsa fevri bir çıkış olduğunu düşündüm..herkesin fikrine saygılıyız...bence hem deri çantalı hem de "hardcase" diye tabir edilen çantalı motorlar olsa daha zengin ve renkli bir ortamımız olur..
herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..
Hoşgeldin ama rıdvan ın da dediği gibi pek tanıtmamışsın kendiniMerhaba,
Yeni bir GV250 kullanıcısıyım.Baktım 850 sayfalık bir yazışma trafiği olmuş, önce buradaki özellikle diğer GV250 kullananlara kendimi bir tanıtayım dedim.
Herkese selamlar saygılar, kazasız belasız sürüşler.
Hımmm. Demiri devre borusundan bükümlü olarak yaptırabilirim ama o üst tarafta gözüken parça özel bir şey zannediyorum. Çantanın içinde gelen bir bağlantı soketi olma ihtimali de çok düşük. Bu tür çanta kullanan biri olsaydı bakar bir fikir edinirdik. Rıdvan araştırmayı biraz derinleştirsen nasıl olur![]()
...
bu gece de ayaz için nöbetteyim..oğlum ilk soğuk algınlığını yaşıyor ve çok tedirginim..izne mi geldim hastalıklarla uğraşmaya mı belli değil..dedeli torunlu beni bitirdiler resmenhayırlısı bakalım..herkese sağlıklı ve huzurlu geceler..
Yine gecmis olsun ilker ustam,geldimi ustuste geliyor ekstra dikkat et kendine..
İlker hakikaten seni tebrik etmek lazım. Çocuk yaşına girdi, daha ilk defa soğuk algınlığı geçiriyor. Hakikaten çok iyi bakmışsınız, daha da bir şey olmaz evelallah![]()
Bizim de bebiş yolda. 4 ay olduŞimdiden düşünmeye başladık bile, basıl büyütücez, yemesi içmesi düzgün olacak mı, üşütmemek için merkezi ısıtmalı lojmana mı taşınsak falan falan
Bu arada kardeşim (pilot) Perşembe Siirt'ten görevden döndü, bugün sabah tv yi açıca haberlerde Siirt'te helikopterin dağa çartması sonucu 17 şehidimizin olduğunu gördüm ve resmen içime kan damladı. Bütün şehitlerimize buradan rahmet, ailelerine de çok sabır diliyorum... Ateş düştüğü yeri yakar, kolay değil. Kim bilir hangi ocaklarda feryatlar kopuyor şimdi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
[/COLOR]Türkiye Cumhuriyetinin banisi ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyoruz...
Öncelikle geçmiş olsun İlker abi.
Adım Ertekin Başsoy. 26 yaşındayım. Türk hava yollarında teknisyenim. Bir yurtdışı ziyaretimde motorsiklet kullanmak zorunda kaldım. O zaman "bu yaşıma ben boşuna gelmişim" dedim ve döndüğüm gibi kendime bir chopper-cruiser tarzında motor aramaya başladım. Hyosung GV250 hem görüntü hem yükseklik olarak hem de enjeksiyonlu olduğu için hoşuma gitti, aldım bende, 3 yıl ödeyeceğimKarım motorsikleti benden daha yakışıklı buluyor. Ve evet,8 aylık evliyim
Motorumla ziyadesiyle mutluyum. Her gün havalimanı-avcılar git gel yapıyorum. Kışın tedirginim.. pek güvenmiyorum lastiklerime. Şimdiye kadar iki tane orta yol yaptım diyeyim. uzun denmez heralde çünkü biri adapazarı diğeri bursa git-gel oldu. Bursa dönüşüm hem gece hem de sağnak yağışta oldu. iyi tecrübe kazandım5500 km civarında makina, bakımlarını avcılar da moto park ta yaptırıyorum. henüz hiçbir aksesuar taktırmadım. ekonomik genişliğe çıkmayı bekliyorum.
Abartmadan, sizi sıkmadan kendimi tanıtabilmişimdir umarım. Herkese saygılar.
10 Kasım da 17 şehit haberi, başımız sağ olsun....

Arkadaşlar Ankara'da havalar hissedilir derece soğudu ve kombiler yanmaya başladı. Bugün son kez titreyerek turladım. Sonrasında Kanat ile vedalaşıp kendisini depoya çıkardım ve kış uykusuna yatırdım. Ancak çok zor oldu, çok dar duvar kenarlarından geçmek zorunda kaldım ve sol arka sinyali sürttüm. Sanki ellerim çizilmiş gibi canım acıdı. (Arabada bu tür şeyleri yaşadığımda hiç umurumda olmuyor nedense) Kışın yatan motorlar için yapılması gerekenleri araştırıp önümüzdeki hafta sonu uygulayacağım. Bildiklerim sadece depoyu dolu bırakmak ve aküyü sökmek.
Olan çizik garaja sokarken olsun be onur..Allah başka dert vermesin..Erkencisin sankii..Ben kışın da sürmeye devam ediyorum..Bi kışlık pantolon ihtiyacım var ama...Yarın sabah tekara Karabük e doğru gaz açıcam..Öğlen mesai beni bekkler..
Onur dediğin gibi servis için o fiş.bu arada kac modeldi senin makine?he bir de nikelajlari yaglamani tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Ben de sezonu kapatamıyorum birturlu,Cumartesi Çanakkale'ye gidip bugun geri geldim artcimla,cok fena üşüdük gece.ekipmana önem vermek lazım![]()
Hocam ben depoyu doldurup garajın önüne geldiğimde benzin musluğunu da kapatıyorum ve motor kendiliğinden stop edene kadar da motoru rolantide çalıştırıyorum. Bir de orta sehpaya alıp lastiklerin altına karton koyuyorum, böylece kış sonunda lastik havaları neredeyse hiç eksilmiyor. Akü başlarını da söktükten sonra elektrik bandı ile sarıyorum. Vidaları ve somunları sağlam bir yere koyup kaybetmemeye çalışıyorum. Brandasını da güzelce örtünce baharda yıkamaya bile gerek kalmıyor. Fakat, bahar gelip motoru ilk çalıştıracağınız zaman benzin musluğunu açıp yaklaşık yarım saat bekleyin ki karbüratöre benzin süzülsün. Enjeksiyonlu modellerde buna gerek yok tabi.
Az önce hanım görmüş, GV250 kuıllanan biri, beyaz kask ön taraf sadece şeffaf vizör -alından çeneye kadar olanlardan- arka stoplar da kırmızı ledmişAvcılar, denizköşkler tarafına yolunuz düşerse beklerim bir çayımı içmeye
![]()
Arkadaşlar Ankara'da havalar hissedilir derece soğudu ve kombiler yanmaya başladı. Bugün son kez titreyerek turladım. Sonrasında Kanat ile vedalaşıp kendisini depoya çıkardım ve kış uykusuna yatırdım. Ancak çok zor oldu, çok dar duvar kenarlarından geçmek zorunda kaldım ve sol arka sinyali sürttüm. Sanki ellerim çizilmiş gibi canım acıdı. (Arabada bu tür şeyleri yaşadığımda hiç umurumda olmuyor nedense) Kışın yatan motorlar için yapılması gerekenleri araştırıp önümüzdeki hafta sonu uygulayacağım. Bildiklerim sadece depoyu dolu bırakmak ve aküyü sökmek.
Ben de sezonu kapatamıyorum birturlu,Cumartesi Çanakkale'ye gidip bugun geri geldim artcimla,cok fena üşüdük gece.ekipmana önem vermek lazım![]()