bugun kaza yhaptım ön teker kamyonun altına girdi..
Mrb arkadaşlar bende mct 250 den sonra GV 250 sahibi oldum. Motorumda sisy bar ve koruma demiri var yalnız Ön cam yok(şehirler arası sürüşte faydalı olacağını düşünüyorum) Ön cam ve aparatı Ankarada nerden bulabilirim? önerileriniz neler? yardımcı olursanız sevinirim iyi günler...
Bulunması sıkıntılı olan bağlantı aparatı galiba onu bi bulsam(birazda uygun fiyatlı olanını)
cam kısmı (pleksiglas denen malzemeden yapıldığını öğrendiğim iyi oldu) hallederimde... Bu aparatı ankarada nasıl temin ederim bilmiyorum.
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=index&cPath=71&sort=20a&page=26
Kastettiğin cam ve aparatı linkteki galiba yalnız small... demesi kafama takıldı.
Ayrıca
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...osiklet-hyosung-gv-250-on-cam-44917785/detay/
istanbuldaki bir motosiklet firması bunu satıyor sizin kullandığınız bumu ve ne kadar sağlıklı sizce...
Small diye sattıkları hyosungsource'tan 200'e geliyor. Bence bu motorlarda görüntü de önemli; 326'ya geleni almayı düşünüyorum bu yakınlarda.

Hocam onda gümrük vergisi sorunu çıkabilir. En son kargo dahil 100 euro sınırı var diye biliyorum ben. Ama getiren arkadaşlar varsa yardımcı olurlar herhalde.

Geçmiş olsun. inşallah ön teker duran bi kamyona aittir.bugun kaza yhaptım ön teker kamyonun altına girdi..
Arkadaşlar bişey soracağım; ben bu makinenin yedek deposu musluğunu göremedim, kullanım kılavuzunada baktım oradada yok gibi, acaba bu makinede yedek depo olayı yok mu ( benim makine 2012 model ) :sunny:
İyi günler;
Bendeniz Uşak'tan Ercan
Forumu uzun zamandır takip ediyorum.üye olmadan önce de yazıları okurum.Her nedense uygun fiyat/performans dengesinde alınabilecek en iyi cruiser olarak gv 250 gözüme çarptı.7000-7500 tl civarı çok temiz;5000-15000 arası km lerde gv250 ler var.Benim gv250 kullanıcılarına sorularım olacaktı.yalnız tecrübemi ve beklentilerimi yazayım ki daha net cevaplar verebilesiniz.
Şuanki motorum 2011 model honda cbf 150.sıfır almıştım.5000 km tecrübem var.cruisere geçmek istiyorum.Daha sağlam olan ikinci el shadow dragstar veya intruderlere baktım baya pahalı geldi bütçeye.7000 tllere var ama çok yaşlı veya km si aşırı çok.çok temizleri de bütçeye uygun değil.
arkadaşlar bu motoru cbf 150 ye göre güç ve performas açısından kıyaslayabilirmisiniz.commuterle cruiser tabiki kıyaslanmaz.kategori farklı.biri 13 beygir biri 29 beygir tabiki gv 250 güçlü.asıl sorum bu aradaki fark kayda değermi yoksa birazcık daha güçlü mü? cbf 150 ile düz yolda rahatlık ve konfor hızım 90-95 km/h.105 in üzerinde motor güven vermiyor.gv250 in düz yolda rahatlık-konfor hızı max kaçtır.tabiki 150 km/h yi istiyor değilim.düz yolda 120 ile çok konforlu bi şekilde yolculuk yapabilir miyim?.ivmelenmesi nasıl arkadaşlar.ben fotodaki rampaya cbf 150 ile çıkarken rampaya çıktığımda hızım 5.viteste 80km/h ye düşüyor.hatta rüzgar varsa 70-75 e kadar düştüğü oluyor.gv 250 bu yokuşu 110-115 km/h hızla konforlu çıkabilir mi.yoksa rampaya çıktığında 80 e kadar düşüp o da cbf gibi çok yorulur mu?
Herkese merhaba, ön-arka fren balatalarımın sesi beni delirtiyor. hele ön balatamdan fren yapmadığımda bile sürekli vik vik ses geliyor. lütfen bu problemi yaşayan ve çözen birileri bana yardım etsin. balata spreyi malesef fayda etmiyor...