Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Slm arkadaşlar mct 250 sonrası gv250 pazarlığını bugün sonlandırdım.
2010 st gv 250
1290 km de
Sisy bar
Armode yan çantalar
Ayaklıklar yeni
Motor koruma demiri
Fiyat 6500 tl
yorumlarınız neler...
AYRICA
SATILIK MCT 250
4500 km de
2500 tl ilgililere duyrulur
saygılar...

Arkadaşlar yarın tası tarağı kamp malzemelerini toplayıp bir haftalığına adabazaardan milasa gidiyorum. Hadi bakalım hayırlısı. :)

üstten 5. foto şahane:)
bu arada gittiğiniz yerin google earth masa üstü görüntüsünü bi zahmet alabilirmiyim?:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm arkadaşlar mct 250 sonrası gv250 pazarlığını bugün sonlandırdım.
2010 st gv 250
1290 km de
Sisy bar
Armode yan çantalar
Ayaklıklar yeni
Motor koruma demiri
Fiyat 6500 tl
yorumlarınız neler...
AYRICA
SATILIK MCT 250
4500 km de
2500 tl ilgililere duyrulur
saygılar...

Hayırlı olsun, hoş geldin.

üstten 5. foto şahane:)
bu arada gittiğiniz yerin google earth masa üstü görüntüsünü bi zahmet alabilirmiyim?:)

Link olarak vereyim. Ok işareti olan yer tam olarak kamp yaptığımız yer oluyor. http://goo.gl/maps/CXQE

selam herkese..
fotoğraflar çok süper çıkmış rıdvan kendini aşmışsın bence resimler cidden profesyonelce...
erast fiyatı gayet makul oldukça iyi bir fiyata anlaşmışsın hayırlı olsun..

2004 model 70.000 km 'de motosiklet

Gerekli aksesuarlar,

lastik 700 TL
egzoz 1000-1500 TL
ön cam 500 TL
çanta 500 TL (150-200 liralık çanta çok hoş durmuyor)

Motosikletin ederi zaten 9000-10.000 dolaylarında temizliğine göre,
adamlar ya tutarsa diye koyuyorlar ;)

ama çoğu 15 bin den başlıo 11 bin e ilk defa gördüm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
Buralarda hayat var mı?

Sen öbür tarafa ağırlık verince buraları sakinledi rıdvan, yeni katılımcılarda benim gibi sadece seyirci olduğundan oldukça sakin gözüküyor site..
vesselam..

Ben de Sakarya'dan Bodrum Datça civarına geldim çadırı ıvır zıvırı toplayıp, Kapadokyayı ben de düşünüyorum ilerde. Karadeniz turu planım da var. Dönüşte ben de fotoğrafları notları paylaşırım.

Karadeniz turu bende düşünüyorum. Başka düşünen varsa bir ara toplanıp konuşalım.

Merhaba arkadaslar foruma yeni katilan birisiyim kendime motor almayi dusunuyordum yaklasik 5 yildir motor ehliyetim var scooter dan oteye gitmedim cruiser surmek istiyorum ve gv 250 yi farkettim bir ricam olucak sizlerden istanbul anadolu yakasinda bu motoru satan showroomu olan bir bayi varmi ve bu motorun istedigimiz modelini hemen bulabiliyormuyuz yoksa ww gibi 5 ay beklemek gerekiyormu simdi den tessekur ederim

murat kardeş motorun çok güzel allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin....bende bir kaç gün önce gv 250 aldım....hatayda ikamet ediyorum...bu anlamda bu motorsikletin aparatşlarını burda bulmak imkansız...çantan ,sisybar,ayak pedalları,ve motor koruma demirini nerde bulacağım konusunda ve fiyatlarının hakkında bir bilgin var ise bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim tşk ederim....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhaba arkadaslar foruma yeni katilan birisiyim kendime motor almayi dusunuyordum yaklasik 5 yildir motor ehliyetim var scooter dan oteye gitmedim cruiser surmek istiyorum ve gv 250 yi farkettim bir ricam olucak sizlerden istanbul anadolu yakasinda bu motoru satan showroomu olan bir bayi varmi ve bu motorun istedigimiz modelini hemen bulabiliyormuyuz yoksa ww gibi 5 ay beklemek gerekiyormu simdi den tessekur ederim

Anadolu yakasında bayiler var, www.stkanuni.com.tr sitesinden görebilirsin ama beklemek istemiyorsan bildiğim kadarıyla elinde motor olan sadece şurası var http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...mpanya-gv-250-12-taksit-imkani-89788756/detay Hem 8800 TL olan fiyatı düşürmüş, 8250 TL'ye satıyor.

murat kardeş motorun çok güzel allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin....bende bir kaç gün önce gv 250 aldım....hatayda ikamet ediyorum...bu anlamda bu motorsikletin aparatşlarını burda bulmak imkansız...çantan ,sisybar,ayak pedalları,ve motor koruma demirini nerde bulacağım konusunda ve fiyatlarının hakkında bir bilgin var ise bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim tşk ederim....

Çantayı www.feyizoglu.com 'dan, diğer bütün aksesuarları www.hyosungsource.com 'dan alabilirsin. Zaten Türkiye'de aksesuar satılmıyor.

Arkadaşlar isterseniz perşembe buluşmalarını şimdiden konuşalım son güne kalmasın. Bu hafta anadolu yakasında yapabiliriz. Bakalım 10 GV 250 rekorunu geçebilecekmiyiz.

herkese selamlar..
Sapanca - Ankara - Kapadokya derken 5 günde 2.000 KMden fazla yol yaptım. Motor yolculuk boyunca bana hiç sorun çıkarmadı. Umarım bir gün böyle uzun gezileri beraber yaparız.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/103948-istanbul-sapanca-ankara-kapadokya-gezisi-notlari.html

fatih güzel yol yapmışsın..tebrik ederim..

lejyoner31 aramıza hoşgeldin..ismini ve kendinden biraz bahsedersen seni daha iyi tanımış oluruz..ben de şuan iskenderun'da ikamet ediyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar