Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Armağan geçmiş olsun...
Bu pazar Eskişehir'e yolculuk yaptım ben de, tek kişi; gidiş 90-110km/h, dönüş 110-120km/h, yakıt 3.25 lt/100 km

Bu pazar Eskişehir'e yolculuk yaptım ben de, tek kişi; gidiş 90-110km/h, dönüş 110-120km/h, yakıt 3.25 lt/100 km[/QUOTE]

kendimden ve motorumdan iyice şüphelenmeye başladım..
vesselam

Bu yerin iletişimini alabilir miyim? bulamadım da..

http://merkezyedekparca.com/

Burası aynı zamanda servis. İletişim bilgileri sitede var

---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 10:55 ----------

Beyin formatlamaktan kastınız arızalara ulaşıp -ki arıza kaydını sadece 2011-2012 modeller tutuyor diğerleri sadece lamba yandığında gösteriyor- silmekse muhtemelen bütün yetkili servislerde vardır. Ama gerçekten formatlamaktan, yani beyindeki yazılımı silip tamamen yenisini yüklemekten bahsediyorsanız Türkiye'de olduğunda dahi şüpheliyim.

Sahibinden.com'da bir ilanı vardı. Beyin formatlanır, Güncel yazılım yüklenir filan yazıyordu. Ayrıca Türkiyede tek bizde var yazıyordu :) İlanı bulamadım

Ridvan sen yan cantali mi kullaniyorsun acaba, hani yani belki cantasiz kullaniyorsan, bana gore ruzgar avantajin olur diye dusundum de, ben de o koca armode kilitli olanlardan var, gerci senin avatarda da cantali gozukuyo motor ama, ne bileyim, gicik oldum sana abicim, bi de hava filtresini falan degistirip lastigi yaptirsan demek ki senden nefret edicem yani o derece :)

Ridvan sen yan cantali mi kullaniyorsun acaba, hani yani belki cantasiz kullaniyorsan, bana gore ruzgar avantajin olur diye dusundum de, ben de o koca armode kilitli olanlardan var, gerci senin avatarda da cantali gozukuyo motor ama, ne bileyim, gicik oldum sana abicim, bi de hava filtresini falan degistirip lastigi yaptirsan demek ki senden nefret edicem yani o derece :)
Rıdvanın çantası var evet. Ama 1 tane, öbürünün yarısını bariyerde bıraktmış :queen: Rıdvanla beraber baya bi gezdik bazen apaçiliğin dibine vurduk bazende sakin sakin sürdük ama 1 kere hariç her seferinde benden az yaktı, işin sırrını biliyor ama paylaşmıyor bizimle :) Ben şimdiye kadar min 3.2Lt, max 4Lt yaktım. 3Lt hiç görmedim. Sürüş tarzı ile alakalı bir durum bence. İlk kalkışta düşük devirle yavaş bir kalkış yaparsanız, hatun görünce ara gaz yerine yaklaşıp selam verirseniz, hızlanmak için birden bütün kolu çevirmek yerine rölantinin biraz üstü gazla yavaş yavaş hızlanırsanız tüketim azalacaktır diye düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sahibinden.com'da bir ilanı vardı. Beyin formatlanır, Güncel yazılım yüklenir filan yazıyordu. Ayrıca Türkiyede tek bizde var yazıyordu :) İlanı bulamadım

Bahsettiğin ilan da zaten merkez motorun. Türkiye'de tek dedikleri alet de şu servislerde bulunan diagnostic cihazı.

Bende de aynı çantalardan var ama şu sıralar çantasız kullanıyorum. Kesinlikle de sarfiyata etki edeceğini düşünmüyorum. Motoru ilk aldığımda 4 lt civarı tüketimden sonra ilk 3 lt civarına düştüğümde km sayacının yanlış gösterme ihtimalini bile düşündüm ama kesinlikle tam olarak doğru gösteriyor. Ben aslında 2,5 lt falan da yakarım ama bu durumdan rahatsız olanların motorumu sabote etmelerinden korkuyorum. :p
Eğer motorda bir sorun yoksa yüksek yakıt tüketimimin tamamen kullanımla alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim de 3,75-4 lt yaktığım oldu çünkü. Ama kullanım derken ben de 50 ile gitmiyorum, genelde 80-100 arası kullanıyorum. Hatta arada 120-140 yaptığım da oluyor. Yüksek hızda tabii ki daha fazla yakar ama bence asıl önemli olan ne kadar hız yaptığın değil o hız nasıl çıktığın. Mesela ben pek aniden gaz kolunu çevirmem, mesela gazı sonuna kadar açacaksam bile birden değil de motor hızlandıkça çeviririm gazı. Ama çok km yapmıyorsan dert etmemek lazım. Ayda 1000 km yapan birisi için 100 km'de 0,5 lt 20 TL fark eder. :)

Rıdvanla beraber baya bi gezdik bazen apaçiliğin dibine vurduk

Eee, yok öyle bir şey. Ben kurallara uyan sakin bir sürücüyüm. :bounce: :queen:

ankara topiğinde yakıt tüketimin ile dalga geçiyolar diye mi buraya ağlıyon :)

7lgku.jpg
[/url][/IMG]

EMin Önünde balık ekmek yedikten sonra sahil çayı :)

...buda harley cik

7lgmq.jpg
[/url][/IMG]

Ben yokum diye buluşmadınız mı?? Bütün olay bendeymiş demekki :p Dün gece kaldığım otel odasında iyi sallandım. Uzunda sürdü. Baktım bitmiyor kalkıyım bari üstümü giyiniyimde göçük altında çıplak kalmayayım dediydim ki, bitti geri yattım :)

ankara topiğinde yakıt tüketimin ile dalga geçiyolar diye mi buraya ağlıyon :)

Siz duymayin agladigimi diye buralara yaziyorum olm ben :) Neyse en azindan 4 lu rakamlara indirdim benzin sarfyatini, o da birsey, bu arada belki benim zincir temizlenip yaglandiktan sonra daha da az yakar belli mi olur, baya kir cikti yani :)

Siz duymayin agladigimi diye buralara yaziyorum olm ben :) Neyse en azindan 4 lu rakamlara indirdim benzin sarfyatini, o da birsey, bu arada belki benim zincir temizlenip yaglandiktan sonra daha da az yakar belli mi olur, baya kir cikti yani :)

zincir kirinden motor hafifledi...motorun son hızı bile artmıştır, yağ gibi döner şimdi zincir..
valla üzülüyom senin motoru öyle leş atarken görünce:)

Günaydınnnnlar,

Bronsit ve zatüre başlangınıcından son anda kurtuldum. Şuan daha iyiyim İyi dileklerini sunan bütün arkadaşlara tekrar teşekkür edeiyorum. Siz siz olun aman dikkatli olun rüzgar ter sıcak kombinasyonları hastalığa davet çıkartıyor. bu hafta sonu dinlenir isem tamamen toparlancağımın kanısındayım.:mrgreen:

Bu arada yakıt tüketimi rekoru bende daha kimse egale edemedi (= o kadar sabredemedi demek daha doğru olur. :flower:
100km/2.9lt hemde rodajda :queen:

Dün depomu doldurdum her zaman ki gibi. Benzinciye girdiğimde trip 400 km diyordu. :) Aldığım benzin de 12.1 lt. Yani 3 lt/100 km. :cherry: Yani tasarruflu kullanmaya çalışsam herhalde 2.5 lt'ye falan düşecek herhalde. :queen:

maşallah motor kirlendikçe tozlandıkça yakıt tasarrufu sağlıyor herhal :p bu nasıl bi iş anlamadım..3,5 lt nin altına hiç düşememiştim ben..3,5 litreyi de sabırla 80 km hız ile giderken yakalamıştım..

armağan geçmiş olsun..

emre sana da geçmiş olsun..akıllıca olmuş üzerini giymek :p

Günaydınnnnlar,

Bronsit ve zatüre başlangınıcından son anda kurtuldum. Şuan daha iyiyim İyi dileklerini sunan bütün arkadaşlara tekrar teşekkür edeiyorum. Siz siz olun aman dikkatli olun rüzgar ter sıcak kombinasyonları hastalığa davet çıkartıyor. bu hafta sonu dinlenir isem tamamen toparlancağımın kanısındayım.:mrgreen:

Bu arada yakıt tüketimi rekoru bende daha kimse egale edemedi (= o kadar sabredemedi demek daha doğru olur. :flower:
100km/2.9lt hemde rodajda :queen:

Allahtan istanbul da degilim, yoksa birinizin motoru kesin yuruturdum arkadas, ya da hepinizin deposuna su koyardim nihhaaahahaa (Erol Tas gulusu) :)

Motoru temizliycem bu aralar valla ben de o kadar kirli zinciri gorunce yuhhh be dedim, bundan sonra 400-500 de bir zincir temizligi sart oldu, bir de arka canti temizleyeyim bari rengi acik griymis, ben siyah saniyodum :)

maşallah motor kirlendikçe tozlandıkça yakıt tasarrufu sağlıyor herhal :p bu nasıl bi iş anlamadım..3,5 lt nin altına hiç düşememiştim ben..3,5 litreyi de sabırla 80 km hız ile giderken yakalamıştım..

armağan geçmiş olsun..

emre sana da geçmiş olsun..akıllıca olmuş üzerini giymek :p

ilker hocam al artık sen de motorunu...bi v storm sayfası bi 650gs sayfası dolanıp duruyon:)
motorun varken ne güzel günlüklerini bakımlarını gezilerini okuyoduk..:)
çok ara verdin motora valla:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar