Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda sh125
Bg ahmet motorunu satmis olsanda bizler buradayiz koparma baglari uğra arada bi o ilani görmüştüm Anladim senin motor olduğunu bilgilendirmen iyi oldu bilmeyenler için tenku :)

yok artık adam hem km geri sardırmış hem boyatmış utanmadan orjinal vs vs yazmış aradım açmadı. Açsa 2 çift lafım olacaktı! ayıp be!

arkadaşlar belki beni tanıyanınız vardır, 250cc sınıfında fiyat performans kalite açısından en uygun marka hyosung olduğundan cc yükseltmek için (1 senedir tvs apache kullanıyorum) neredeyse 5-6 aydır araştırma yapıyorum, son günlerde ayaklarımı koruma demirinin üstüne koyarak gezdiğimi farkettim :mrgreen: rahat bir motor istiyor bu bünye:wiinkk: e madem ben chopper gibi rahat motor istiyorum niye gv bakmadım diye kalakaldım bi an :) neyse kısa keselim, bu sebeple 2-3 haftadır topiğide ziyaret ediyorum.şimdilik trabzon'da bir arkadaşın motorunu gittim gördüm, beğendim, bir motor bu kadarmı rahat olur :) işte ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ull-bakimli-kore-mali-chopper-87346261/detay/ zorlarsam 5500TL'ye verecek, ne dersiniz dostlar, orjinal km 2008 model, hız göstergesinin sol üstü hafif zedeli, deponun sağ ilerisinde ceviz büyüklüğünde bir ezik mevcut, düzeltilebilirmi? birde tahminen karbüratörlü (sahibi bilmiyor), işin en güzeli bu yaz 3 ay istanbul'da çalışacağım için motoru getirip, sizlerle buluşmalara katılmayı düşünüyorum.tabi motor için iyi şeyler söylemezseniz tavsiyelerinize de açığım.
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, tekeriniz düz bassın...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...mmel-temizlikte-hyosung-gv-250-87368951/detay

arkadaşlar bu motor hakkında bilgi ve görüşlerinizi alabilirmiyim şimdiden çok teşekkür ederim herkese..özellikle ederi ne orjinal değişen falan varmı fotodan anladığınız kadarıyla...teşekkür ederim çok sağolun..

6.250 çok fazla bu motora.. 6.000 bine zor satıor millet full aksesuarıyla ki onu bile zor satıorlar.. ayak peg yok düzgün yan heybe yok ..bi koruma demiri ve sisybar takmıs 6bine kitlemeye calısıor... 5bin e temiz motor bulursun...6bin veririm diorsan full aksesuarlısını alırsın

---------- Post added at 02:43 ---------- Previous post was at 02:41 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hatasiz-tertemiz-takasli-88021865/detay bu daha iyi ondan km falan dogru ise..bunu aksesuarlar aha iyi fiyatta 5.300 demis 5.000 e bırakır

---------- Post added at 02:45 ---------- Previous post was at 02:43 ----------

ama koruma demiri yok bununda .. o kötü.. düşürdüün 300 ile yaptırılabilir

Arkadaşlar bizim motor için kask sığacak kadar büyük yan çanta var mı?
Nazi kaskı sığıyor. Tam kask sığacak yan çanta saçma olur biraz.

---------- Post added at 09:12 ---------- Previous post was at 09:10 ----------

Arkadaşlar motosikletimi bikaç hafta önce sattım. satarken en ufak çiziğine kadar anlattım. Dün sahibindende benim motorun ilanını gördüm ;oD. mağdur olmamanız açısından alttaki ilanın orjinal km'si 48bin civarı. sola yatması var ama hasar almadı bu yatmada. ve resimlerden anladığım kadarıyla boyanmış.
bu benim satarken koyduğum ilan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2009-model-46000kmde-enjeksiyonlu-gv250-83294426/detay/
bu da yeni hali...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-motorsiklet-gv-250-87756696/detay

Sahibinden üzerinden ticaret yapmaya çalışan ahlaksızlar da var ya. Bir de kilometresini düşürmüş şerefsiz.

sezon açıldıya fırsatçılar fiyatları uçurmuşlar...sahtekarlık yaparak ticaret yapan hayvanlar aleminin güzide yaratıklarını esefle kınıyorum.

Ilan kaldirilmis?
Bu ve buna benzer bir capanoglu 10 ilandan 8 inde var. Fakat ne hikmetse boyle seyler ragbet goruyor. Herseyi oldugu gibi yazarsaniz benim gibi bekler durursunuz. Arayan bile olmaz.

Neyse gv 650 ile takas dusunen olursa ozel mesaj gonderebilir.
Ilan no 86883717

Motorum suanda altin cagini yasiyor alan keyfini cikaricak.
Birtek muayene yok , onumuzdeki ay maslakta acilicak istasyonu bekliyorum onuda orada halledicem.

Harbiden ya bugün gv günü değilmi nerede toplanıyoruz? Rıdvan Armağan Can el atın hadi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu akşam saat 19.00'dan itibaren Bakırköy/İncirli'deki Ömrü AVM Burger King'de buluşuyoruz herkesi bekleriz.

Bu ne yaw "tersini yap gunu "gibi birseymi? :) yakinsa bende gelim bari .

Seni de bekleriz ama Sarıyer tarafındaydın gibi hatırlıyorum. Uzak demezsen kesinlikle gel. :)

Hangi bakirkoylu ayarladi bu bulusma mekanini :p

Uzakimsi diyelim ama bellide olmaz bakalim gelmek isterim.

benim mesajı diyorum hani :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

arkadaşlar belki beni tanıyanınız vardır, 250cc sınıfında fiyat performans kalite açısından en uygun marka hyosung olduğundan cc yükseltmek için (1 senedir tvs apache kullanıyorum) neredeyse 5-6 aydır araştırma yapıyorum, son günlerde ayaklarımı koruma demirinin üstüne koyarak gezdiğimi farkettim :mrgreen: rahat bir motor istiyor bu bünye:wiinkk: e madem ben chopper gibi rahat motor istiyorum niye gv bakmadım diye kalakaldım bi an :) neyse kısa keselim, bu sebeple 2-3 haftadır topiğide ziyaret ediyorum.şimdilik trabzon'da bir arkadaşın motorunu gittim gördüm, beğendim, bir motor bu kadarmı rahat olur :) işte ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ull-bakimli-kore-mali-chopper-87346261/detay/ zorlarsam 5500TL'ye verecek, ne dersiniz dostlar, orjinal km 2008 model, hız göstergesinin sol üstü hafif zedeli, deponun sağ ilerisinde ceviz büyüklüğünde bir ezik mevcut, düzeltilebilirmi? birde tahminen karbüratörlü (sahibi bilmiyor), işin en güzeli bu yaz 3 ay istanbul'da çalışacağım için motoru getirip, sizlerle buluşmalara katılmayı düşünüyorum.tabi motor için iyi şeyler söylemezseniz tavsiyelerinize de açığım.
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, tekeriniz düz bassın...
benim mesajı diyorum hani :king:

reis motor karburatorlu bence daha iyi.
Ezik gostergeden bende sifir ayarinda var. Onu uygun fiyattan veririm disini degisirsin. ( istersen) trip metresi arizali kafasina gore takiliyor.
Ezigide kaportacida yaptirma. Direk boyaciya git orayi fiber macunla doldurup duzeltsin. Yoksa kaportaci yaparsa depo kisa zamanda paslanir basina buyuk is acarsin.
Resimlere ve kmye aldanma. Gor goster ona gore karar ver. Yazilanlar ve resimler negatif yada pozotif yonde yaniltici olabiliyor.

Ooo Eyup abi gv 250 sayfasindadin ve buluşmaya geliyorsun bende bugun geldim ömür avm onundeyim gelirsen beklerim baya oldu görüşmedik çok zamandır;)

reis motor karburatorlu bence daha iyi.
Ezik gostergeden bende sifir ayarinda var. Onu uygun fiyattan veririm disini degisirsin. ( istersen) trip metresi arizali kafasina gore takiliyor.
Ezigide kaportacida yaptirma. Direk boyaciya git orayi fiber macunla doldurup duzeltsin. Yoksa kaportaci yaparsa depo kisa zamanda paslanir basina buyuk is acarsin.
Resimlere ve kmye aldanma. Gor goster ona gore karar ver. Yazilanlar ve resimler negatif yada pozotif yonde yaniltici olabiliyor.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.boyacı olayını ilk defa sizden duydum.çok faydalı bir bilgi aslında bu olay.motora 1 hafta önce bizim ustanın dükkanda bakım yapılmış.usta onay verdi,fakat konjektör değişmiş sadece arıza verirse o verir dedi.peki sizdeki göstergenin Uygun fiyatı nedir? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar