Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Fotograf falan yuklemeyin bosverin fotolari, napcaksiniz yukleyip:) Yagmur falan diyordunuz, islandiniz mi?

yok yok ıslanmadık sana fotoların bir kısmını atmış artık istanbula atlar gelirsin tahminimce bir toplantıya :) Veya seni ankaradan alıp iskenderun yapsak on numara olur :)

Motoparktan geldim şimdi yag deisimi debriyaj balatasi, ve hava filtresi yağ filtresi deisti 30680 km de :)) gitti 350 gayme yağ castrol koydurdum

Dün geceye gelince can cenem agridi gülmekten :))

Vala abi bir ara cansis se koptuk gittik seninle 2,0 versiyonu cıkıyor bugün yarın..

Ahaha ridvan unuttum onu en koptugum sahne oydu önümde oldu zaten haha baya bi zipladi kask muhabbetide olmustu bagla demiştik heehee gene geldi başına :))

Ben Hala Sarışın Zencideyim :)

Can'ın performansı stand up çı olmasına yetecek seviyede bence, harcanıyor kuyumculukta :)

Gerçekten güzel bir geceydi, hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum.

Estahpurrullah sadece eski komikleri anlattım bir dahkine çürük araba muayeneden nasıl gecer anlattacağım dun unutmusum :))

Bu arada rıdvan fotolar süper ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Diğer fotoğraflar için Facebook'da "MT - Gv250 Grubu" ismiyle açtığım gruba katılabilirsiniz. Ayrıca tüm buluşma ve etkinliklerin fotoğrafları aynı yerde yayınlanacaktır.

Motosikleti
Honda sh125
yok abisi inanmama deil benimde debriyaj balata felan deişecekte ondan sordum. :)

resimler süper çok kıskandım sizi, çatladım hatta dermişim :))

130 a da balata var ama orijinal olduğunu sanmıyorum servislerdeki fiyat 3-5 aynidir dediğim gibi ilk sorduğumda 210 demisti usta balataya

Bu ne arkadaş bütün motorlar mı böyle temiz olur parlar yahu, yok yok ben de biraz enduro ruhu var sanırsam, öyle temiz parlak falan kullanmıyorum ben:) Valla uygun bir zaman olursa bir gün atlayıp gelirim, orda hudson ya da başka mağazalara da bakarım o bahaneyle, maksat gezmek olsun. İstanbul beni pek açmıyor, fazla kalabalığa gelemiyorum ben ama gezmek için süper biryer. Gerçi Ankara da artık eskisi gibi değil, karınca yuvası gibi oldu heryer, nefes almak zorlaşıyor gitgide.

Biz de pazar günü biraz yol yapıcaz ama Ankara da hava hep kapalı, ara ara yağmur yağıyor, bu sabah ki ıslak yolda ışıklardan sola 90 derece döneyim derken lastiklerimin shinko olduğunu unutmuşum bir an, sola doğru arka tarafı savurarak döndüm, milletten bir bakışlar, vay serseri motorcu bakışı, hayt koçum beee teker de yapar bu şimdi bakışı, bu motor ne zaman geldi lan buraya bakışı şeklinde enteresan şeyler yakaladım milletin gözlerinde:)

Sarışın zenci?? yok yok sormayacam, zencili bir muhabbet hayra alemet olamaz:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikleti
Honda sh125
komik bi sahneydi ama motordan inip geriye dogru koşuşunda güzeldi :):)

Cumartesi için karaburunda piknik konuşuluyordu. O konu ne oldu? Bir daha konuşamadık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Cumartesi için karaburunda piknik konuşuluyordu. O konu ne oldu? Bir daha konuşamadık

Dün yağmur yağmazsa diye konuşmuştuk. Yarın da en iyi ihtimalle sabaha kadar yağacak yağmur sebebiyle vazgeçmenin daha iyi olduğunu düşündük. Yağmur yağmayacak olsa bile bu kadar yağmurdan sonra etraf çamur olur. Ama Pazar günkü etkinlik için bir değişiklik yok, İstanbul Park'dayız. Saat ve toplanma yerini Facebook'da ve muhtemelen burada yazarım.

arkadaşlar mrb uzun süredir bu formun takipçisiyim. baştan sona kadar okudum yorumlarınızı. bu motor her zaman hayallerimi süsledi gece uyutmadı beni para biriktirmeye başladım inşallah 9. ayda bende gv 250 me kavuşacam allahın izniyle. gezi turları yapmayı çok seviyorum yorumları okudukça resimlerinize baktıkça içim gidiyor şimdilik 2 senedir 150 cc jinlun motorumla idare ediyorum çok şükür beni ne yolda bıraktı nede üzdü... inşallah yakın zamanda bende gv 250 me kavuşup aranızda olacam... sevgilerler kalın....

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:08 ----------

arkadaşlar mrb uzun süredir bu formun takipçisiyim. baştan sona kadar okudum yorumlarınızı. bu motor her zaman hayallerimi süsledi gece uyutmadı beni para biriktirmeye başladım inşallah 9. ayda bende gv 250 me kavuşacam allahın izniyle. gezi turları yapmayı çok seviyorum yorumları okudukça resimlerinize baktıkça içim gidiyor şimdilik 2 senedir 150 cc jinlun motorumla idare ediyorum çok şükür beni ne yolda bıraktı nede üzdü... inşallah yakın zamanda bende gv 250 me kavuşup aranızda olacam... sevgilerler kalın....

uzun bir aradan sonra herkese merhaba.beyler 27.05.2012 tarihinde napıyoruz ??? aylardan sonra tek boş pazarım.

sonunda motorumu dun almış bulunuyorum :)
acemiligi atıp sizlerle gezilere katılmayı dört gözle bekliyorum.
yalnız benimde motor çalışırken f1 lambası bazen yanıyor bazen sönüyor hangi durumda yanıyor hangi durumda sönüyor anlayamadım. umarım bir problem yoktur.

emre güle güle bin motoruna..kazasız belasız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:08 ----------

cafer bende başakşehirdeyim bi ara buluşalım tanışalım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------

uzun bir aradan sonra herkese merhaba.beyler 27.05.2012 tarihinde napıyoruz ??? aylardan sonra tek boş pazarım.

ehliyetini almışmıydın eren.

mhmtrn tanışalım buluşalım ben altınşehir şahintepe oturuyorum... yakında gv 250 alacağım zaman bana yardımcı olursanız sevinirim

sonunda motorumu dun almış bulunuyorum :)
acemiligi atıp sizlerle gezilere katılmayı dört gözle bekliyorum.
yalnız benimde motor çalışırken f1 lambası bazen yanıyor bazen sönüyor hangi durumda yanıyor hangi durumda sönüyor anlayamadım. umarım bir problem yoktur.
Servise götürmende bir fayda var arıza lambası (f1) marş bastıktan hemen sonra sönmesi lazım. Önemli bir sorun olabilir yahut ufak fir kısa devre sonucuda f1 işiğı yanıp sönebilir benim tahminim bu yönde.
Ankarada Murat arkadaşımızında böyle bir sorunu vardı serviste garantiden beyini değiştirdiler. Şimdi sorunu yok marşa bastıktan sonra f1 lambası artık sönük :)

Servise götürmende bir fayda var arıza lambası (f1) marş bastıktan hemen sonra sönmesi lazım. Önemli bir sorun olabilir yahut ufak fir kısa devre sonucuda f1 işiğı yanıp sönebilir benim tahminim bu yönde.
Ankarada Murat arkadaşımızında böyle bir sorunu vardı serviste garantiden beyini değiştirdiler. Şimdi sorunu yok marşa bastıktan sonra f1 lambası artık sönük :)

Servise Götürmeyi düşünüyorum zaten ön koruma takılacak ama pazar günü baya bir dur kalk yaptım çok fazla kapatıp açtım hiç yanık kalmadı. tekar ederse baktıracam.
teşekkürler ilgin için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar