Ohooo anladik arkadas tamam cruiser midir kruvazor mudur nedir kullandiginiz motorlar ama bu kadar da tatli su motorcusu olunmaz ki yahu, sizle kampa gidince yagmur yagarsa motoru da cadira sokarsiniz siz, hatta ona da usumesin diye uyku tulumu falan getirirsiniz

2 sayfadir yagar mi yagmaz mi muhabbeti var, hizir idi yunus idi hizir idi yunus idi gibi olmus bu

Biz Ankara da dun aksam is cikisi bulustuk 8-10 kisi, motorlari barin onune koyduk, bar dediysem sadece meyve suyu satiyor alkol falan yok

orda muhabbete dalmisken yagmur basladi, motorlar yikandi, sonra yagmur durdu biz de evimizin yolunu tuttuk, yani demem o ki saganak olmadigi surece yagmurda da kullaniliyor bizim motorlar, tabii shinko sagolsun, 100 mt. oteden fren yapmaya baslamaniz gerekiyor ama onun disinda sorun yok. Ha ben sekerden yapildim cok tatli adamim eririm diyosaniz ona bisey diyemem tabii
Valla artik motor var, bir cadir almak sart oldu, ara sira kullanirim. Birgun bos zamanim olacak, haftasonu falan mesela, siz burda boyle yazacaksiniz, yine omur de bulusuyoruz diye, ben de burdan atlayip gelecem bak demedi demeyinn