140/90-15 Michelin arka lastik sorunsuz uymaktadır,bende neredeyse 25.000 km dir kullanmaktayım.Hatta son hızı 5 km arttırmakta
LĴØN;2691512' Alıntı:valla ben geçen haftaiçi başvurdum. 2005'ten kalma b sınıfı ehliyetimin üzerine 250tl fark istedi kurs. onun haricinde 45tl heyet raporu, yazılı sınav için 55tl ve son olarak da 70tl direksiyon sınavı için para istediler. sabıka kaydı 5tl, 12 adet vesikalık fotoğraf için de 15tl ödedim. bu motor sevdası pahalıya patladı![]()
LĴØN;2691526' Alıntı:benim gibi motoru yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. güle güle binsinler. 12 günde 300km yol yaptım şehiriçi ve çok memnunum bu makineden. keeway nerde, hyosung nerde!!! benim şanssızlığımdan mıdır nedir, havalar sürekli bozuk. ama ilk fırsatta bir kamp yapmayı istiyorum. aklımda terkos'un kuzeyinde karaburun köyü var, orayla alakalı tavsiyesi olan var mıdır acep?
LĴØN;2691526' Alıntı:bir de kafamı meşgul eden birşey var; motorun zincirinde hafif bir sarkma söz konusu. yolda ilerlerken elimi gazdan çektiğimde vuruntu yaptığını hissedebiliyorum. gerdirmemde fayda var mıdır acaba? zira dişli takozunu bozmak istemiyorum.
Arkadaşlar selam,
Dün işten dönerken benzin almıştım. Sabah kalkıp motorun yanına gittim işe gitmek için. Bir baktım benzin akıtıyor. Bayağı akmış. İşe geç kalmamak için çok da inceleyemedim ama yakıt tankının hemen altından bir yerlerden geliyordu sanırım. Çıkış yeri gözükmüyordu. Bildiğiniz damla damla geliyordu. Var mı buna benzer bir sorunla karşılaşan ya da bir fikri olan?
Buluşma işine gelince,bi kaç sahfa önce bi teklifte bulunmuştum..ormanlık alan ve sazlıbosna göleti var ne dersiniz...
eski geleneği bozmak olmaz Ömür derim ne dersiniz? önerilerede açığım yol bilmediğimi ve karşıdan geleceğimi düşünerek hareket etmenizi rica ederim (=
motoparkın tam haritası lazım bu işi anca prof rıdvan çözer bi gidim baktırim balatama
MOTOPARK MOTORLU TAŞITLAR- POLAT OĞUZ
DENIZKÖSKLER MAH. MUHTAR KAZIM AKGÜL CAD
AVCILAR - ISTANBUL
02126947435
[email protected]
burası heralde kroki lazım![]()
Arkadaş sinir oluyorum bu İstanbulda ki gezmelere yahu, ben Ankaradayım diye katılamıyorum ya iyice uyuz oluyorum, istanbul tayfasından nefret ediyorum hatta, dagılın gidin işiniz gücünüz yok mu sizin ya, ne bu böyle zırt pırt geziyosunuz, sonra da utanmadan fotoğraf falan koyuyosunuz. Ankara ya yakın biryerlere falan gelseniz, atlayıp gelicem ama gelmediğiniz için gıcık oluyorumSevmiyorum arkadaş sizi
![]()
Valla hiç kamp yapmadım, malzeme falan da yok ama ayarlarız, hatta gelmek isteyen başka arkadaşlar da olabilir, gv250 olmasa da gelebilirler herhalde di miBana hertürlü uyar, maksat yol yapmak, muhabbet etmek olsun. Süper olur bence:cat:
Arkadaş sinir oluyorum bu İstanbulda ki gezmelere yahu, ben Ankaradayım diye katılamıyorum ya iyice uyuz oluyorum, istanbul tayfasından nefret ediyorum hatta, dagılın gidin işiniz gücünüz yok mu sizin ya, ne bu böyle zırt pırt geziyosunuz, sonra da utanmadan fotoğraf falan koyuyosunuz. Ankara ya yakın biryerlere falan gelseniz, atlayıp gelicem ama gelmediğiniz için gıcık oluyorumSevmiyorum arkadaş sizi
![]()
eski geleneği bozmak olmaz Ömür derim ne dersiniz? önerilerede açığım yol bilmediğimi ve karşıdan geleceğimi düşünerek hareket etmenizi rica ederim (=
ister ömür olsun ister kömür olsun bana uyar :flower:
![]()
![]()
Gün içinde giremedim siteye, o kadar yazılmış çizilmiş ama sonuç yok gibi. Şimdi ne zaman nereye gidiyoruz? Tarih saat ve mekan söyleyin uzak yakın önemli değil ben varım![]()
abisi gıcır gıcır gözüküyo..merak ettim sisybarın altındaki ne
yer başakşehirde bi kaç resim atmıştım güzel biyer göl var yakınında ormanlık alan var..
Bende isten Cikicam Gelicem can ben taksimden Gelicem 20:00 de Cikicam isten beraber gidek o saatte oralarda olursan. Haberleselim