Ben bugune kadar en fazla 120 ye ciktim o da deneme amacliydi. Ankara icin son hiz aslinda yeterli ama osaglam in dedigini anliyorum, o daha esnek biraz daha kuvvetli bir motor olsun istiyor sanki, yani 70-80 ile giderken gazi birden acip 120-140 a falan cikabilecek(gv de cikiyor ama gv den daha hizli cikabilecek) bir alet ariyor sanki

Bu arada kendisiyle dun aksam umitkoy taraflarinda karsilastik, ben park caddesine dogru giderken yolun kenarinda durmus oldugunu gordum, trafik akiyordu, bir de arkadas beni bekliyordu o yuzden durmadim ama gecerken iki korna bir selam ettim, daha sonra o da benim arkamdan geldi, ilerde bir yerde durduk, tanistik, konustuk falan. Kisa da olsa gayet keyifliydi. Park caddesini arama derdinden de kurtardi beni. Bu arada hocam dun alelacele oldu, kusura bakma sen de gel iki muhabbet edelim diyemedim, valla sonradan aklima geldi, kizdim kendime. Neyse bir dahakine artik insallah.
Ankara da ozellikle Eskisehir yolu ortalama 100-120 hizlarin gidildigi, arada ucanlarin da oldugu ana yoldur. Sadece bu yol icin, gv biraz gucsuz kaliyor, belki son hiz olarak degil ama, son hiza cikis suresi olarak, yoksa gayet yeterli bir alet, o yolda mondial ile gittigim zamanlari dusunuyorum da, gv simdi spor araba gibi gibi geliyor ondan sonra

Dun aksam umitkoy tarafindan kizilay a dogru eskisehir yolu uzerinden dondum, 100 ortalama ile gittim ve genel olarak sorun yoktu ama, ucan kacan,150-160 giden birsuru araba vardi, yani maksat onlari gecmek degil tabii ama, o yolun genel hizi 100 un altina dusmuyor, dolayisiyla zaten gerektiginden aralardan siyrilmak diyince, 100 km nin uzerindeki hizda aralardan siyrilmak anlasilmali, yoksa sehir icinde arabalar kalkana kadar, ben bir sonraki isiklara gelmis oluyorum bazen
Ben yazarken sen cevaplamissin bile hocam