Gün geçmiyor ki yeni bir şey öğrenmeyelim. Hani şu arayıp da bulamadığımız, uğruna toz toprak içinde kaldığımız, yanından geçtikten sonra fark edip "bu muymuş göl" dediğimiz gölet vardı ya, biz aslında onu hiç bulamamışız. :queen: Bizim gördüğümüz gölet, aradığımızın yaklaşık 10'da biri alana sahip ufak bir şeymiş. Gördüğümüze yaklaşık 500m, yola (evet yol dedim.) da 400m mesafedeymiş. Gölet yoldan 10-15 mt kadar yüksekte kaldığı için geçerken de görememişiz. Şu da meşhur göletimizin ve asıl aradığımızın görüntüsü.
[url]http://img24.imageshack.us/img24/8812/adszgfk.jpg[/URL]
Biliyordum, biliyordum, orda bir göl olduğunu biliyordum. Aynı ekip gidip o gölü bulmayı teklif ediyorum![]()
başka altarnatif olarak orginal sisi bar gelince sende kız arkadaşında fark edecek belin hemen üstünde bitiyor yaslanırken uzun yolda biraz sıkıntı olabiliyor. O yüzden İlker abimiz sisbari kesip 10 cm uzatıp birde arka badaj için taşıyıcı kaynatmıştı önceki sayfalarda var ama bulamadım bir türlü. Rıdvan yardımcı olabilirmisin?
Çok temiz bir operasyondu, birtek sisbarı yeniden krom kaplamak kalmıştı ki motorunu sattı.![]()
Rıdvan ben senden korkuyorum nasıl buluyorsun bu kadar şeyarasından. İndex filan tuttuğundan süphelenmeye başladım.Arama motoru muyum arkadaşım ben.
Neyse ilgili mesaj; http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-bilgi-paylasim-basligi-457.html#post2343260
Hatta Rıdvanda özenle hazırlanmış bir excel var, lastik markanı, vitesini, devirini yazıyorsun anında şak diye hızını yazıyor. :queen:Rıdvan ben senden korkuyorum nasıl buluyorsun bu kadar şeyarasından. İndex filan tuttuğundan süphelenmeye başladım.
Teşekkür ederim yardımların için bende aradım ama başaramadım.
Rıdvan ben senden korkuyorum nasıl buluyorsun bu kadar şeyarasından. İndex filan tuttuğundan süphelenmeye başladım.
bana ise 7 8 cm yeter gibime geliyor.
Hatta Rıdvanda özenle hazırlanmış bir excel var, lastik markanı, vitesini, devirini yazıyorsun anında şak diye hızını yazıyor. :queen:
Başarılar, bir ara denk gelirsek deneyimlerinden faydalanmak isterim.Tus derdi benim de başımda.Pazar günü sınavım var.. Dua edin..
Başarılar, bir ara denk gelirsek deneyimlerinden faydalanmak isterim.Tus derdi benim de başımda.
beyler 10 mayıs muayenenin son günü.o tarihe kadar öğrenip yollara düşerim dedim ama cesaretim yok henüz.sonuç olarak muayene yaptıramayacağım.%5 faiz biniyormuş.birinden günlük %5 diye duydum.pek inandırıcı gelmedi, size danışmak istedim.%5'in vadesi nedir.aylık mı yıllık mı ?
arkadaşlar dünilk kazamı yaptım. motoru olduğu yerde yatırdım. durduğu yerde yatırmama rağmen ön camı kırmayı başardım :-/
camı tutan parçalarda sorun yok. sadece camı uygun fiyata nerede değiştirebilirim?
arkadaşlar dünilk kazamı yaptım. motoru olduğu yerde yatırdım. durduğu yerde yatırmama rağmen ön camı kırmayı başardım :-/
camı tutan parçalarda sorun yok. sadece camı uygun fiyata nerede değiştirebilirim?