Yavaş yavaş aksesuarları tamamlıyorum da sis farı konusu aklıma takıldı. Estetik açıdan çok hoşuma gitmiyor, siste zaten pek kullanmıyorum motoru. Ne gibi artıları olabilir sis farının?
Şimdiden çok güzel olmuş.. Sissy bar da eklenince iyice dolgun gösterecek.
Bu arada size bir şey sorayım. Gittigidiyor ve sahibinden de bizim motorların yedek parçaları var. Yağ filtresi, hava filtresi vs gibi şeyleri oradan tedarik etsek olur mu. Çünkü bakıyorum, forumdaki arkadaşların çoğu koreden getirtiyor malzemeleri.
Bir de eğer yakın zamanda koreden sipariş vermeyi planlayan varsa ben de ortak olabilirim kargoya. Filtre filan almak istiyorum. Geniş ayaklık da düşünüyordum ama kota problemi olabilir sanırım. Oradan alış veriş yapan arkadaşlar fiyat limitiyle alakalı sıkıntı çektiler mi acaba, ya da en fazla ne kadarlık ürün aldılar, paylaşır mısınız?
herkese iyi akşamlar..
arkadaşlar kimse beni özlememiş bakıyorum da o kadar sayfa okudum ama bir arkadaşım ya bu ilker nerelerde dememiş,sen o kadar emek var bu başlığa,30 küsürüncü sayfadan bu zamanlara kadar yalnız bırakma sonra kimse arayıp sormasındemekki motor satılınca ortaklık bitiyormuş..gidip tekrar gv250 alacam valla
![]()
Ön cam sevmiyorum pek, sisi barla aynaları alabilsem bana yetecek. Sol çanta dipten civataya takılmış, alt tarafı parçalandı yeni çanta almam gerekiyor maalesef.ale: Çok kullanılan bir çanta vardı, şu linkteki ürün müydü acaba o?
http://www.feyizoglu.com/Armode-AR-901-Deri-canta_45500.html#0
Heybe konusunda pek şansım tutmuyor bir türlü.Bu sefer düzgün çoğunluğun kullandığı çantayı alayım da rahata ereyim yeter. Motor da güzel oldu hakikaten; motoru da pek bir çıkartabilen yok, herkes merak ediyor aksesuarlar da biraz biraz olunca. 250lik makine diyince pek fazla inanan yok bir de; şaşırıyor insanlar. Güzel makine GV 250.
Forumdaki arkadaşların yoğun olarak kullandıkları çanta bu ya da püskülsüz modeli:
http://www.feyizoglu.com/Armode-AR-605-Deri-canta_45517.html#0
Bu çantayı alırsanız çanta aparatını kesinlikle modifiye etmeniz gerekiyor. Yoksa çanta süspansiyona sürtüyor. Ayrıca çanta demirinin çantaya temas eden kısmına başka bir demir kaynak yaptırarak genişletilmesi gerekiyor. Böylece çantayı süspansiyondan daha rahat uzaklatırabiliyorsunuz ve daha sağlam oluyor. Çantayı alırsanız söylemek istediklerimi daha rahat anlarsınız.
Hepinizi selamlıyorum.
herkese iyi akşamlar..
bu arada arkadaşlar evi taşıdım,5 günün ardından tt net ile yoğun bir kavga sonucunda internetime yaklaşık 1 saat önce kavuştum ve soluğu sizlerin arasında alayım dedim..geçen cumartesi evi taşıdım ve hala birkaç koli kaldı açmadığımız.bir de salakça bir sıkıntım var.çamaşır ve bulaşık makinesinin giderlerini 3 kez değiştirmeme rağmen hala akıtıyor ve mutfak halısı leş gibi oldu,sinirden kuduruyorum resmen.neyse konu dışı o yüzden uzatmayayım..
hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum..:rendeer:
Hocam ben birkaç kez forumdan arkadaşlarla ortak ürün getirtip ptt kargoyla dağıttım. Alacağınız büyük malzemenin yanında bol miktarda hava ve yağ filtresi isterseniz çok ucuza geliyor ancak kota meselesine dikkat etmek lazım. Ancak yalnız bir tane yağ filtresi için koreden sipariş vermeye gerek yok tabi.
murat bu çantalar göze en hoş geleni..bence güzel yakışırAR 750 siparişi verdim; http://www.feyizoglu.com/AR-750-Deri-canta_45518.html#0 pazartesi salı gibi almış olurum, modifiye konusunu da anladım sanırım. Çünkü benim önceki çanta soldan süspansiyonun bir civata çıkıntısı var, alt taraftan oraya takılmış; ondan sonra çantanın alt tarafı paramparça. Çantanın uyması için mi modifiye etmek gerekiyor? Neler yapmak gerek detaylı anlatabilirseniz sevinirim. Sanayinin yolu gözüktü sanırım bana.
teşekkür ederim hüseyin yardımların için..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
murat bu çantalar göze en hoş geleni..bence güzel yakışır![]()
AR 750 siparişi verdim; http://www.feyizoglu.com/AR-750-Deri-canta_45518.html#0 pazartesi salı gibi almış olurum, modifiye konusunu da anladım sanırım. Çünkü benim önceki çanta soldan süspansiyonun bir civata çıkıntısı var, alt taraftan oraya takılmış; ondan sonra çantanın alt tarafı paramparça. Çantanın uyması için mi modifiye etmek gerekiyor? Neler yapmak gerek detaylı anlatabilirseniz sevinirim. Sanayinin yolu gözüktü sanırım bana.
Teşekkür ederim Hakan. Ayak pegi olarak şunları almayı planlıyorum. Yanında bir tane hava filtresi, bir tane yağ filtresi, bir tane de debriyaj teli ile toplam 172 lira yapıyor. 75 Euro yaklaşık olarak 176 lira yapıyor. Kota problemi yok gibi. Ama bu kadar malzeme için 100 lira gibi bir kargo ücreti var. Bu bana biraz fazla geliyor açıkçası. Fazladan bir set daha ayak pegi alıyormuşum gibi. Bakalım ebay'den filan bulabilirsem daha uygun kargo maliyetiyle, oradan da düşünebilirim. Torbalıda da orijinal hyosung parçası getirip satan bir yer varmış. Onları da arayıp sormak lazım tabi.
Ancak Mr Lee'ye daha ucuz ama daha uzun sürede gelen bir kargo kullanabilir mi diye soracağım. ebay dakilerin yaptığı gibi bir ayda gelenlerden falan gönderse daha ucuz olur mu ki? Bir ara sorar burada sonucu paylaşırım.
Çok teşekkürler, tam olarak anladım bakalım gelsin de çanta hallederim bir şekilde.Çanta bizim motorlara cuk oturuyor onda problem yok fakat, söylediğiniz gibi çantanın alt tarafı süspansiyona çarpıp parçalanıyor. Bunu engellemek için kare bir demiri çanta aparatının çantaya temas edecek kısmına kaynatmanız ve o kısmı biraz dışarı doğru eğerek çantayı süspansiyondan uzaklaştırmanız gerekiyor. Öyle çok para da vermeyin bu işe 5 liraya hallederler kolay bişey..