herkese iyi akşamlar..
arkadaşlar kimse beni özlememiş bakıyorum da o kadar sayfa okudum ama bir arkadaşım ya bu ilker nerelerde dememiş,sen o kadar emek var bu başlığa,30 küsürüncü sayfadan bu zamanlara kadar yalnız bırakma sonra kimse arayıp sormasın

demekki motor satılınca ortaklık bitiyormuş..gidip tekrar gv250 alacam valla
bu arada aramıza sürekli yeni giren arakdaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum..
murat erdem motorun oldukça gösterişli olmuş.ama mithat hocamın da dediği gibi bir cruiser'ı cruiser yapan ayna ve sissybar dır.tabi bu benim şahsi fikrim..onlar da olunca cidden nazar boncuğu çıkartlamaları da alıp kullanmayı unutma..
bu arada arkadaşlar evi taşıdım,5 günün ardından tt net ile yoğun bir kavga sonucunda internetime yaklaşık 1 saat önce kavuştum ve soluğu sizlerin arasında alayım dedim..geçen cumartesi evi taşıdım ve hala birkaç koli kaldı açmadığımız.bir de salakça bir sıkıntım var.çamaşır ve bulaşık makinesinin giderlerini 3 kez değiştirmeme rağmen hala akıtıyor ve mutfak halısı leş gibi oldu,sinirden kuduruyorum resmen.neyse konu dışı o yüzden uzatmayayım..
herkese kazasız belasız geziler..bu arada tekirdağ gezisi muhteşem olmuş..3. fotoğraftı sanırım,toprak yolda kama yada saf düzeninde çekilen.bayıldım,emeğinize ve yüreğinize sağlık..
hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum..:rendeer: