Rıdvan siteye Yeni konu olarak acsanaçılgınmiyiz biz Simdi grubun adı da oldu haha
açıldı bile hahhah çılgın Gv 250
http://www.motosiklet.net/forum/mot...n-motorcular-corlu-dan-gecti.html#post2624902
Rıdvan siteye Yeni konu olarak acsanaçılgınmiyiz biz Simdi grubun adı da oldu haha
Üzülme dostum en kısa zamanda senide alıp nice ufuklara vites büyütücezsüpersiniz beyler yaa :thumleft: resmen içim gitti gezinizeale:
r:
Rıdvan resimler nerede hala keseleniyor musun yoksa :queen:Şu tozlanmadığını söyleyen arkadaş önden gidiyordu.![]()
Rıdvan resimler nerede hala keseleniyor musun yoksa :queen:
Aklıma geldi bir gün geziden sonra hamama gidelim :mrgreen:
Vazgeçtim o zaman.Sadece ayaklık alsam takılır mı peki? Yakın zamanlarda hyosungsourcetan bişeyler getirten var mı?
slmlar siteye bugün üye oldum hyasung gv 250 2012 modellerinde birtane almayı düşünüyorum piyasaya baktım 8.500 tl ye bikaç yerle görüştüm bu fiyeta bu motor alınırmı?yada başka hangi mofelleri önerirsiniz bilgi ve teçrübelerinizi benimle yaplasırsanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler...
Çılgın motorcular, ayak koyma zımbırtısı alıcam hyosungsourcetan alayım mı? Onu sormuştum, bir zahmet yardımcı oluverin lütfen.![]()
şu motor gelsede binsek artık yaa) cankeş oldum valla.
![]()
Merhabalar.
Alarm aküyü bitiriyor falan diyorlardı bende ne alakası var diye inanmıyordum ama galiba gerçektende bitiriyor yani bitiriyor derken ömrünü alıyor manasında değil şarjını yiyor.Aküm şarj tutmuyordu gerçi motor kışın sürekli yattı normaldir diyordum fakat şarj edip bir kaç gün motoru kullanmadığımda yine aküyü bitmiş buluyordum gerçi akü 2 sene oldu ömrü bitmişte olabilir.Denemek için alarmın sigortasını çektim aküyü şarj ettim bugün üçüncü gün akü canavar gibi basıyor.Motor sürekli kapalı yerde duruyor alarmı hiç devreye sokmuyorum(neden taktıysam artık)aküyü bitirmesin diye şu kırmızı yanıp sönen lambayı hiç bağlamamıştım zaten.
Kısacası galiba alarm aküden az da olsa yiyor ve 3-5 gün bir hafta kullanılmadığında aküyü bitiriyor gibime geldi bu konuda fikri olan başka başına gelen var mı?
Site gayet basit formatta. İstediğini al, kredi kartıyla öde gelsin.Özellikle sormak istediğin bir şey varsa sor.
Bayağı bişey alıcam ben ordan da, ayaklık siparişi verdim ilk bakalım.Kaç kiloya kadar gümrükte sıkıntı olmadan geçer bir fikrin var mı? onu merak ediyorum.
Ben de bir alarm aldım da daha monte etmedim pek güvenemedim akü yüzünden. Detaylı bir anlatım bekliyorum o konuda da. Alarmlı disk kilidi aldım o idare edecek gibi sanki. Bir de son bir soru, dizlikleri pantalon içine giyiyorum ama yine de daha 300 kilometrede aquila yazının dize gelen kısımları zarar görmeye başladı, mesela sol tarafta yazı "Aquica"ya döndü. Bu yazıyı toptan çıkarmanın bir yolu var mı? Bir de depo nasıl çizilmekten korunur?
Bayağı bişey alıcam ben ordan da, ayaklık siparişi verdim ilk bakalım.![]()
Ben de bir alarm aldım da daha monte etmedim pek güvenemedim akü yüzünden. Detaylı bir anlatım bekliyorum o konuda da.
Benim motorumda da alarm var. Hatta kendim taktım. Motorun üzerindeki akü kaç yıllık ben bile bilmiyorum. 1,5 yıl önce motoru aldığımda eski sahibi "akü değişmesi gerekebilir, bir kaç gün bekleyince zor marş basıyor." demişti. Ben de yuasa aküyü görünce cimrilik yapıpakü almak yerine şarj ettim. 1,5 yıldır kullanıyorum ve akünün 2,5-3 yıllık olduğunu düşünüyorum. Kışın çok soğuklarda 2-3 gün motoru kullanmadığında bitiyordu akü. Bunun sebebi olarak eski akümü ve alarmı gördüm önce. Ama kullandığım zamanda dahi 15 km git-gel yaptığım için far da açık olunca motorun şarj olmaya zamanı olmadığına karar verdim. Çünkü motoru şarj olması için yeteri kadar kullandıktan sonra 15 gün hiç çalıştırmama rağmen tek marşta çalıştı. Yani alarmdan şüphelerim bir nevi boşa çıktı. Senin akünün boşaması hakkında da şöyle düşünüyorum; zaten çok iyi durumda olmayan (2 yıllık) akün her ne kadar kapalı alanda da dursa soğuk havalarda daha çabuk bitiyordu, alarmı devre dışı bırakıp tekrar şarj ettin zaman da havanın görece sıcak olduğu döneme denk geldi ve sen suçu alarmda buldum.
Ama yine de alarm benim de aklımda bir ara teknik olarak incelemeye alıp net bir cevap yazacam. Muhtemelen ve unutmazsan hafta sonu olur. (Bu hafta sonuna o kadar çok şey attım ki sanki yıllık izin.
)