Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda sh125
Motoru bugun yikattim cillop gibi oldu :) kuaföre götürdum tosunumu :)

Bu güzelim havada gezmeye çıkmayanlar çatlasın :)

dsc00839e.jpg

Çok güzel :cat:

Bugün ben de çıktım şöyle bi motoru ısıtayım dedim kısa bi tur yaptım hava gerçekten çok güzeldi.Bir de bugün başıma bi olay geldi sirkeciye gittim tam oradaki doğubankın önündeki ışıklarda bekliyordum birden motor yana doğru yatmaya başladı dedim noluyo arkadan birisimi ittiriyo baktım kimse yok derken motor yana yatıverdi bi baktım meğer yerde şu açılır kapanır zımbırtılar varmış tam onun üzerinde durmuşum o da nasıl olduysa açılıverdi neyse ki bana da motoruma da bişey olmadı.

Bugün ben de çıktım şöyle bi motoru ısıtayım dedim kısa bi tur yaptım hava gerçekten çok güzeldi.Bir de bugün başıma bi olay geldi sirkeciye gittim tam oradaki doğubankın önündeki ışıklarda bekliyordum birden motor yana doğru yatmaya başladı dedim noluyo arkadan birisimi ittiriyo baktım kimse yok derken motor yana yatıverdi bi baktım meğer yerde şu açılır kapanır zımbırtılar varmış tam onun üzerinde durmuşum o da nasıl olduysa açılıverdi neyse ki bana da motoruma da bişey olmadı.

Bugün bende sirkeciye gittim ama bu anı kaçırmışım :) abi nasıl bir zamanlama ile üzerinde durmuşsun mantarın :):)
Geçmiş olsun en büyük kazan bu olsun :)

2-3 açık dükkan vardı yale, texmotor gibi ama cumartesi gününün ahengi yoktu tabiki

aynen katılıyorum..:cat:
Ayrıca tekrardan tanıştığımıza memnun oldum Emre..Çok uzun sürmese de muhabbetin güzeldi daha çook gezeriz biz :wiinkk:

Motoru bugun yikattim cillop gibi oldu :) kuaföre götürdum tosunumu :)

sanki motosikletini kullanıyormuşsun ve de kirlenmiş gibi birde temizlettin abi he :p
benim motor leş gibi ama en azından öyle garajda ya da dışarıda yatırmıyorum :p ev-iş paso birlikteyiz :mrgreen:

geçmiş olsun..sana ve motoruna birşey olmaması sevindirici :cat: o mantarlara bende bir keresinde yakalanıyordum ki anlık farketmemle yırtmıştım :mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bir Avcılar sahiline gitmişsiniz gezdik diyorsunuz. :p Ben yaklaşık 100 km yol yaptım, üstüne bir de giderken Haliç köprüsünde aksiyon yaşadım. Adrenalini vücudumun her yerinde hissettikten sonra kırılıp motosikletten kopan sol çantamı aldım ve kırılan yerlerinden içindekiler dökülmesin diye bantlayıp kask filesiyle arkaya bağladım. Bu olayda öğrendiğimiz şey, motosiklet tek çantayla çok çirkin görünüyor. :mrgreen:

motorum paslandı:salut:
ehliyet i almak içn dosyam hazır direksiondan geçirdiler sonunda:p
herkeze selam:thumleft:

Bir Avcılar sahiline gitmişsiniz gezdik diyorsunuz. :p Ben yaklaşık 100 km yol yaptım, üstüne bir de giderken Haliç köprüsünde aksiyon yaşadım. Adrenalini vücudumun her yerinde hissettikten sonra kırılıp motosikletten kopan sol çantamı aldım ve kırılan yerlerinden içindekiler dökülmesin diye bantlayıp kask filesiyle arkaya bağladım. Bu olayda öğrendiğimiz şey, motosiklet tek çantayla çok çirkin görünüyor. :mrgreen:

Ben uğurla buluşmadan önce baya bi gezdim. sahilden sirkeci karaköy beşiktaş falan.
Köprüde ne yaşadın hayırdır?

Motosikleti
Honda sh125
herkese günaydın cümleten haber vermeden gezin bakalım insan bi arar yavv bizde kendi çapımızda gezdik hatunla:)
zincirlikuyudan besiktasa inerken alt tünel çıkışında shell benzinci var onun 20 metre gerisinde oto yıkama kuaför var motorumu orada temizlettim gerçekten güzel yıkıyorlar tavsiye ederim sadece 10 tl :):)
EVET TEMİZLİK BAŞLASIN :)
2gt68.jpg

2gt75.jpg

2gt5l.jpg

2gt7u.jpg

2gt88.jpg

2gt8n.jpg

BUDA kilometrem :) aldıgımdan beri 2000 km yol yapmışım :)

İLK aldığım da çekmiştim km sini
2gtbc.jpg

buda dün çektiğim yeni km si :)
2gt94.jpg

yıkamadan sora baktım alt ekzozda ayakkabının degmesinden dolayı siyahlar oluşmuş :) eve gidince telledim oda geçti bulaşık teli çok iyi temizliyo aklınızda bulunsun :) çizmiyo ama boyalı yerlere sakın sürmeyin :)

---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:04 ----------

2gtlb.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar