Şimdiden yola çık istersen ancaBen gelirim![]()
Uğur ?
Çok vurma kafanı motoru oladığımdan beri ilk defa 1 haftasonum boşta oda yarınbeni unutunstandart çalışıyorum hafta sonları
r:
Bu güzelim havada gezmeye çıkmayanlar çatlasın![]()
Çok güzel :cat:
Bugün ben de çıktım şöyle bi motoru ısıtayım dedim kısa bi tur yaptım hava gerçekten çok güzeldi.Bir de bugün başıma bi olay geldi sirkeciye gittim tam oradaki doğubankın önündeki ışıklarda bekliyordum birden motor yana doğru yatmaya başladı dedim noluyo arkadan birisimi ittiriyo baktım kimse yok derken motor yana yatıverdi bi baktım meğer yerde şu açılır kapanır zımbırtılar varmış tam onun üzerinde durmuşum o da nasıl olduysa açılıverdi neyse ki bana da motoruma da bişey olmadı.
Sağolasın.Hakkaten iyi zamanlama yapmışımBugün bende sirkeciye gittim ama bu anı kaçırmışımabi nasıl bir zamanlama ile üzerinde durmuşsun mantarın
![]()
Geçmiş olsun en büyük kazan bu olsun![]()
Motoru bugun yikattim cillop gibi oldukuaföre götürdum tosunumu
![]()
Çok güzel :cat:
Bugün ben de çıktım şöyle bi motoru ısıtayım dedim kısa bi tur yaptım hava gerçekten çok güzeldi.Bir de bugün başıma bi olay geldi sirkeciye gittim tam oradaki doğubankın önündeki ışıklarda bekliyordum birden motor yana doğru yatmaya başladı dedim noluyo arkadan birisimi ittiriyo baktım kimse yok derken motor yana yatıverdi bi baktım meğer yerde şu açılır kapanır zımbırtılar varmış tam onun üzerinde durmuşum o da nasıl olduysa açılıverdi neyse ki bana da motoruma da bişey olmadı.
aynen katılıyorum..:cat:
Ayrıca tekrardan tanıştığımıza memnun oldum Emre..Çok uzun sürmese de muhabbetin güzeldi daha çook gezeriz biz :wiinkk:
Bende memnun oldum Uğur, evet daha çok gezicez, nasıl demeli ayağın uğurlu geldi![]()
Bir Avcılar sahiline gitmişsiniz gezdik diyorsunuz.Ben yaklaşık 100 km yol yaptım, üstüne bir de giderken Haliç köprüsünde aksiyon yaşadım. Adrenalini vücudumun her yerinde hissettikten sonra kırılıp motosikletten kopan sol çantamı aldım ve kırılan yerlerinden içindekiler dökülmesin diye bantlayıp kask filesiyle arkaya bağladım. Bu olayda öğrendiğimiz şey, motosiklet tek çantayla çok çirkin görünüyor. :mrgreen: