Z bar gidon almaya düşünüorum ne dersinz?
gidon güzel görünüyor ama bizim motora bu haliyle çok yakışmaz..
motosikleti elden geçirmen gerekir kendi fikrimce..
Z bar gidon almaya düşünüorum ne dersinz?

hatta soldan ikinciyi..
Soldan ikinciye de ben talibim.![]()
en sağdaki moturu bana satıverin ya iki üç ay sonra...hatta soldan ikinciyi..
en sağdaki fiyat yönünden avantajlı olur diye onu dedim...2009 kasar biraz şu anda...![]()
satilik diil bunlar bakilik)) eglenmisiz gene beylerrr huooppppp))) b.ktan sebeplerle aramizda olamayan armaganciiigiiima ve reyoni gorevde bulunan ugurcuuuguuuma gelsin.
En Sağdaki zaten 2009 12300 km de seni kasar o boşver bende kalsınfar kaşı yeter onun
millet hastası nazar değdirip duruyor en sağdakine En pahalısı o
)
Ya sorması ayıp olmasın, far kaşını nereden tedarik ettiniz? Ben de istiyorum aynısından![]()
Ya sorması ayıp olmasın, far kaşını nereden tedarik ettiniz? Ben de istiyorum aynısından![]()
beyler eski sayfaları okuyorum şu an..170 lerden başladım...mayıs 2009 civarları...baya hareketli ve farkettim ki o zaman yazan arkadaşların hemen hemen hiç biri şu an yazmıyor...sebebini merak ettim...
O zaman Gv250 kullanıcısı olanların bir kısmı motorunu değiştirdi vs.
gv650 topiğine terfi etmişlerdir belkiO zaman Gv250 kullanıcısı olanların bir kısmı motorunu değiştirdi vs.
ama gelebilecek durumda değilim dün gece fenalaştım tekrardan bugün işe bile gidemedim, doktora gittim rapor verdi virutikmiş üşütme ile alakası yok içim dışıma çıktı ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum 2 günde 2 kilo kaybettim sonumuz hayırlısı.
Yarın sabaha kadar böyle devam ederse serum almaya gideceğim hastaneye.
Ortalık bembeyaz aman dikkatli olun evlerinize giderken trafik felç sürücüler sapıtmış durumda azami dikkat beyler![]()