@ahmet yrn gerçekten kar yağsada gidilecek mi?
ridvan zaten ekmedi hic ekmez.
ben bu kaderin...r:
r: feci mideyi bozdum yediğim birşey dokundu galiba, ilaç aldım kahve yuttup duruyorum
sabaha düzelisem kesin geleceğim kışlık en kalın pantalon ve kar eldivenlerini hazırdım. Çıkarken ararım bana tarif edersiniz yada ömürün orada buluşuruz. Duruma göre sabahleyin uyandırırım Rıdvan seni
p.s bu dediğime bende inanmıyorum seni uyandırmak kolay değil![]()
Konuyla alakasız ama benim google maps açılmıyor yükleniyor yazısı duruyor sürekli ekranda öyle donuyor kalıyor hiç başına böyle bişey gelen oldu mu google'da arama yaptım ama bişey bulamadım neden olabilir acaba?
yarin sabah 11de incirliden bulusup geciyoruz. telefon trafigine basliyorum))
Uğur başın sağolsun benimde kedim var geçen kış kan işemeye başlamıştı hergün veterinere götürmekten, üzüntüden mahvolmuştuk. Kefeni yırttı allahtan şimdi kilodan başka bir problemi yok. demek istediğim o ki evde hayvan resmen evin bir bireyi kaybetme korkusu bile çok kötü. Üzüldüm gerçekten
Uğur kedin için çok üzüldüm ben de çok severim kedileri başın sağolsun.
Sehpan da hayırlı olsun sonunda geldi güle güle kullan.Yerine tam oturmaması bende de öylemiydi tam hatılayamıyorum ama heralde ufak bi traşlamayla olacak gibidir.
uğur başın sağolsun, Çok üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum geçtiğimiz sene bizim pehlivanında böbreklerinde sorun vardı son anda yırttı 2 ameliyat geçirdi. Ölüp ölüp dirilmiştim o zamanlar.... en azından ona sıcacık bir yuva güzel bir hayat yaşatmışşın onu düşünmek lazım...