Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Mekan Karaköy'de bir balık lokantası. Yeni yüzler de, ikinci fotoğrafta Uğur'un uzaylı görüş gibi baktığı :p kişinin doğum günü olması sebebiyle düzenlenen bir etkinlikti ve tanımadığın kişiler de onun arkadaşları. :)
Şimdi bu fotoğrafları görünce aklıma geldi de, ben Facebook'a fotoğrafları yükleyecektim. :p

illa bana .ok atıcan yani :queen:
dün senin yüzünden yolda kaldık unutma :p ki gene sayemde (bu beğenmediğin pet şişe olayı ) motoru ittirmekten kurtuldun :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ki gene sayemde (bu beğenmediğin pet şişe olayı ) motoru ittirmekten kurtuldun :mrgreen:

Sen beni benzinciye götürüp getirmekten kurtuldun diyelim. :p

Bu depoda yedeği kapatıp km kontrolü yapacam. Eğer yine aynı km'lerde bitmezse bütün suç Full'ün. Yok yine erken biterse bir sorun var demek. Çünkü bu haliyle tüketim 4,7 lt'ye geliyor ve en gaz kullanımla bile bu kadar tüketime ulaşmamıştım.

Son düzenleme:
Sen beni benzinciye götürüp getirmekten kurtuldun diyelim. :p

Bu depoda yedeği kapatıp km kontrolü yapacam. Eğer yine aynı km'lerde bitmezse bütün suç Full'ün. Yok yine erken biterse bir sorun var demek. Çünkü bu haliyle tüketim 4,7 lt'ye geliyor ve en gaz kullanımla bile bu kadar tüketime ulaşmamıştım.

bence full'un işi..çünkü bir keresinde bende oradan benzin almıştım mecburi olaraktan..ve motor arada tekliyordu..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
mikrofonlu siren siparisi verdim, motor cikinca gorun eglenceyi ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
som agzini karilar dislesin ridvan. ne bed ne uursuz adamsin la, 2 motorlu seyehatimizde 2side yolda kaldi sayende, simdi bana 66 lira kitleyecen sus.

can orada oldugunu biliyorum ;oD

yilbasi kapiya dayandi... naapiyoz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
bakicaz... katilacak herkes kelle basi butcesini yazsin ortaya karisik bisiler yapicaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bakicaz... katilacak herkes kelle basi butcesini yazsin ortaya karisik bisiler yapicaz.

İşte asıl mesele "katılacak herkes" kısmı. Böyle bir organizasyon için geç olduğu için daha önceden planlar yapılmış, başkalarına sözler verilmiş olabilir. Önce kimler gelebilir ona bakmak lazım bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Nedir bu son günlerdeki sakinlik? :silent: Kimsenin sesi çıkmıyor. Müdür zaten çok meşgul foruma bile girmiyor.:jocolor:

Herkese merhabalar,

Karaköy eğlencesinin ardından büyük bir huzur ve mutlulukla yeniden merhaba (=
Çarşamba günü uyanıp şirkete gidememiş olsamda çok keyifli bir geceydi :mrgreen: şu aralar yıl sonu hesapları ve yoğunluğu ilke boğuşuyorum işler birikti :) o yüzden geç cvp verebiliyorum.

@ahmet abi senin hakkın ödenmez böyle bir geceyi tertiplediğin için saygı ve şükranlarımı sunuyorum :p

ee yılbaşına bir plan yapıyormuyuz??

Forumdan Uzaklaştırıldı
duydunuzmu bana ne dedi? abi mi? yuh dayi de bari ;oD ne demek gulum nice eglencelere hepbirlikte...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çarşamba günü uyanıp şirkete gidememiş olsamda çok keyifli bir geceydi :mrgreen:

Senin için güneş doğmasına yakın saatlerde biten bir gece olunca normal tabi. :p

@ahmet abi senin hakkın ödenmez böyle bir geceyi tertiplediğin için saygı ve şükranlarımı sunuyorum :p

Ben de Ahmet'e beni evlatlık olarak kabul ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum. :p :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizde bizim ufakligi(ridvan) anca yatirmistik o saatte gelebilirdin yani ;oD

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar