Dün Erdal Usta'da gördüm senin ve ahmetin motosikletleri.
Senin problemi çözebildiniz mi?
Benim sornunm konjektor ama bir akü aldım herseyi sıfırlamak adına konjektorde ayarlayacaklar haber bekliyorum.
Dün Erdal Usta'da gördüm senin ve ahmetin motosikletleri.
Senin problemi çözebildiniz mi?
Motoru serviste olup da metrobus kullananlari anlamak icin ben de motorsuz kaldim metrobuse dogru gidiyorum.![]()
Kask kafandamiMotoru serviste olup da metrobus kullananlari anlamak icin ben de motorsuz kaldim metrobuse dogru gidiyorum.![]()
selamlar herkese..
hava çok rüzgarlı arkadaşlar motor kullanırken dikkat edin.. işyerinden eve gelene kadar 60 km hızı geçmedim hiç..çok fena rüzgar var..bir sağa atıyor bir sola..
ee tabi gelince de sildim bizim canavarı şimdi geldim yukarı :cherry:
yaşasın ultra fiber bez :queen:
hava çok rüzgarlı arkadaşlar motor kullanırken dikkat edin.. işyerinden eve gelene kadar 60 km hızı geçmedim hiç..çok fena rüzgar var..bir sağa atıyor bir sola..
motorsuz kaldım derken ?
benim icin parca almaya gidiyor ridvan, ne gunah isladiyse gv almadan once iyilik yap yap silemedi daha ;oD
okadar dedim o islak halinle gel ben seni ellerimle kurularim diye ohh yeah ;oP
sen kaçta cikiyon işten ben senden önce gidiyom ise senden sora cikiyom anlamadım ben bu işi
Necati, aklıma gelmişken; sana bugün söylediğim gibiymiş. Cam kesmek sorun değil ama bükmek için kalıba ihtiyaç var.
Motoru serviste olup da metrobus kullananlari anlamak icin ben de motorsuz kaldim metrobuse dogru gidiyorum.![]()
herkese iyi akşamlar..yarın akşam ahmet ve hasan abi için saat 15:00 gibi metrobüse binip anma töreni icra etme teklifinde bulunuyorum
bu arada zincir yağı için karacayı olgaç abiye vermeden önce yamalube marka zincir yağı almıştım,yağladıktan sonra yaklaşık yarım saat gibi kullanmazsanız motoru yağ kolay kolay sıçramıyor.ben memnun kalmıştım..deneyebilirsiniz...
okadar dedim o islak halinle gel ben seni ellerimle kurularim diye ohh yeah ;oP
walla pazar hava yagıssız guneslı ama soguk, benden gelecek teklifler belli gezelim dolasalım toplanalım (=Armağan pazar nbiyozkimseden ses çıkmıyor
![]()
Armağan pazar nbiyozkimseden ses çıkmıyor
![]()