kesinlikle kesinlikle ve de kesinlikle gv diyorum aynı sınıfta bile değiller bence kimse gücenmesin...arkadaşlar sitede bir arakadaş regal raptor dd 350 e-6 önerdi ne diyorsunuz?Hala gv250 mi???
kesinlikle kesinlikle ve de kesinlikle gv diyorum aynı sınıfta bile değiller bence kimse gücenmesin...
arkadaşlar sitede bir arakadaş regal raptor dd 350 e-6 önerdi ne diyorsunuz?Hala gv250 mi???
hocam peki drag starda alabilirim ama 9000 lira gibi eski modelleri var sahibindende....Kafam karıştı ne alsam ???
hocam peki drag starda alabilirim ama 9000 lira gibi eski modelleri var sahibindende....Kafam karıştı ne alsam ???
arkadaşlar sitede bir arakadaş regal raptor dd 350 e-6 önerdi ne diyorsunuz?Hala gv250 mi???
Güneş? Hangi güneş?
Sabah bir yağmura yakalandım, o kadar şiddetliydi ki görüş mesafesi sadece önümdeki aracı görebilmeme izin veriyordu.
Linkteki arkadaşımın motosikleti, eğer bütçen elveriyorsa japon motosiklet almak bence daha mantıklı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-1997-xvs-650-dragstar-sport-67314643/detay
---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:17 ----------
Regal Raptorların görünüşleri çok güzel ancak kullananlar çok şikayetçi.
En çok duyduğum sorunları titreşim ve vitesin boşa geçmemesi.
ben gayet rahat geldim hiç ıslanmadım şemsiyem vardı otobüse kadar ıslanmadan gittim rahat bi yolculuk oldu sıcak ve müzikli![]()
linkde vermiş olduğun ilan çok güzel bir motora benziyor ama yaşı malum 97 model...Siteeki diğer arkadaşlarımında fikrini almak istiyorum alınırmı bu???
selam arkadaslar,
dun on capraz baglarim koptugu icin ameliyat oldum, bikac gun daha hastanede kalacagim, sonra da evde takilacagim baya, o yuzden havalarin kotu olmasi iyiyoksa icim icimi yerdi bu havalarda motor suremiyorum diye.
gezi isi de gene bir onceki gibi son dakkada degisince gelemedim, motor icin son haftam oldugu icin cuma gecesi 3 motorla yola cikip izmit'e gittik, gece orda kalip sonraki gun de yuvacik gezisi yaptik, hava soguktu ama saglam giyindigimiz icin sorun olmadi.
gezide gv250, kymco venox ve piaggio x8 vardi. venox bizim motorlardan daha performasli gibi, kalkista venox'un eline versem de, sonradan gelip geciyordu. yakit olarak da gv250'den az yakti gezi suresince.
bu arada ilker, gozun aydin, saglikli mutlu olur insallah bebeginiz.
selam arkadaslar,
dun on capraz baglarim koptugu icin ameliyat oldum, bikac gun daha hastanede kalacagim, sonra da evde takilacagim baya, o yuzden havalarin kotu olmasi iyiyoksa icim icimi yerdi bu havalarda motor suremiyorum diye.
gezi isi de gene bir onceki gibi son dakkada degisince gelemedim, motor icin son haftam oldugu icin cuma gecesi 3 motorla yola cikip izmit'e gittik, gece orda kalip sonraki gun de yuvacik gezisi yaptik, hava soguktu ama saglam giyindigimiz icin sorun olmadi.
gezide gv250, kymco venox ve piaggio x8 vardi. venox bizim motorlardan daha performasli gibi, kalkista venox'un eline versem de, sonradan gelip geciyordu. yakit olarak da gv250'den az yakti gezi suresince.
bu arada ilker, gozun aydin, saglikli mutlu olur insallah bebeginiz.
venox almaya niyetlensen bile satan kişi sayısı çok az...yollarda da pek rastlayamıyorum ben...sıfır modelleri de yok bildiğim kadarıyla, bu da serviste ya da parçada problem oluşturur mu bilemem tabi..