Özel bir şirkette Taner'le beraber çalıştık (o ayrılana kadar)
İsmim Atakan söylersen kesin hatırlar, hatta motorsiklet almaya çalıştığı dönemlerde ona 1-2 motorsikletde bulmuştum tanıdık vasıtası ile Japon falan ama anlaşamadılar galiba, ondan sonrada irtibatı kaybettik. Umarım bir gün seninle de tanışmak kısmet olur, hatta bir buluşmanıza katılıp GV'yide yakından incelemek isterim.
Umarım konuşmaya hızlı başlamadığım başlığınızda, kimseye rahatsızlık vermek istemem. Benide aranıza alırsanız belki GV'ci yaparsınız
Dediğim gibi 2nci motor olacağından Japon düşünüyorum ama şimdilik sadece inceleme aşamasındayım, GV'nin çekiciliği yüksek torkunda V motorunda, Japonlarda bu kadar yüksek tork yok açıkcası, tabi kendileri biraz yaşlı ve aynı zamanda ismini kanıtlamış markalar.
şirket ismi 80 desem doğru mu tahmin etmiş olurum :cherry:
bizim forum gayet sıcaktır merak etmeyin, herhangi bir sorunuz, kafanıza takılan birşey olduğunda yardım etmekten çekinmeyen biz grubuz..
Gv nin japonu aratmayan bir kalitesi mevcut, şu ana kadar forumda sorun çıkarmış motoru olan bir arkadaş bulamazsınız ( kendi hataları dışında
buluşmamıza denk gelmesek bile ben gelirim gene tanışırız , hatta abim de müsait olursa onunla geliriz :wiinkk:
Son düzenleme: