Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam uğur millet yattı galiba..daha motoru almadan forumun müdavimlerinden olmaya adayım alınca nolacak kimbilir :D

ben ilerleyen zamanlarda geçeceğim inşallah sürekli burdayım bide hayırlısıyla motoru alabilsem :)

ben ilerleyen zamanlarda geçeceğim inşallah sürekli burdayım bide hayırlısıyla motoru alabilsem :)
umarım içine sinen bir motor bulursun sende en kısa zamanda:)
beklemenin ne kadar sıkıntılı bri süreç olduğunu bilirim motorumu almak için neredeyse 2 ay bekledim şimdide ehliyeti bekliyorum :p değişen birsey yok

bende ehliyet var motor yok bu daha büyük sıkıntı...şöyle bi motorum olsa diyorsun gv gibi az yaksa binsem adana hatay mersin urfa heryeri bi eskitsem diyorsun ama elde var sıfır şehir içinde bile bi okula insem 3-4 k devirde diyorsun ama yok :(

Motosikleti
Honda sh125
Günaydin arkadaşlar nöbeti devralmaa geldim :p

---------- Post added at 10:39 ---------- Previous post was at 10:34 ----------

http://img.sinema.mynet.com/film/254331_mavi-pansiyon_150.jpg

Mavi Pansiyon

Yönetmen : Nezih Unen Tür: Romantik, Dram

Oyuncular Nezih Unen

Hayal kırıklığı ile biten büyük aşkı sonrası Ahmet aşka, sevgiye, ilişkilere inanmayan bambaşka bir adam olmuştur. Eğlencesine bakan beraberlikler yaşayan Ahmet, yaz tatili için Ege'nin şirin bir sahil beldesini seçer.Tatil için yerleştiği "Mavi Pansiyon"da aşka dair ne zamandır unuttuğu duygularla Bahar sayesinde yeniden karşılaşacak, bir yandan da kendisi gibi rahat ilişkilerin kadını gibi görünen Esra'ya aklı kayacaktır... Fakat bu pansiyonda Bahar'a hayran olan sadece Ahmet değildir... Çekimleri uğurlu ve esprili bir tarih olarak 2010'un 10 Ekim günü Bodrum'un Gümüşlük beldesinde başlayan Mavi Pansiyon filminin yönetmenliğini Nezih Ünen üstleniyor. Yönetmenin "romantik dram" olarak nitelendirdiği yapımın oyuncu kadrosunda ise Özlem Tekin, Fadik Sevim Atasoy, Nail Kırmızıgül, Veysel Diker ve Tan Sağtürk yer alıyor.

Bütün ahmetler aynimi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cakma ahmetlere prim vermeyin ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkidisler kilitci ve audioslave'in gidecegi geziye katilma konusunda fikirleri almak istiyorum. bu iki arkadasla baska turlu bir araya gelemicem ben sanirim. bizim bulusmalara gel-e?-miyorlar. gv250 sahibi olduklari halde ;oD ben basicam artik katildiklari organizasyonlari ;oP

Ahmet yanlış anlaşılmasın ben oraya katılacağım demedim sadece gidecek bir yer kararlaştırmadıysanız oraya katılabiliriz dedim ama varsa güzel bir fikir hep beraber takılırız bende tanışıp kaynaşmak isterim.

Bence kalabalık olmak daha iyi ;)

arkidisler kilitci ve audioslave'in gidecegi geziye katilma konusunda fikirleri almak istiyorum. bu iki arkadasla baska turlu bir araya gelemicem ben sanirim. bizim bulusmalara gel-e?-miyorlar. gv250 sahibi olduklari halde ;oD ben basicam artik katildiklari organizasyonlari ;oP

eğlenceli bir gezi olur bence:) artcı olarak düşüncemi paylaşıyorum :)
şimdi benim şansıma ehliyeti alınca full hava yağışlı olur ben biliyorum bahtsız bedeviyim kapıda kutup ayısı herdaim bekliyor :p

Armağan ne zaman alacaksın ehliyeti ?
Sürücü kursu evrakları ne zaman vereceğini söyledi mi ?

eğlenceli bir gezi olur bence:) artcı olarak düşüncemi paylaşıyorum :)
şimdi benim şansıma ehliyeti alınca full hava yağışlı olur ben biliyorum bahtsız bedeviyim kapıda kutup ayısı herdaim bekliyor :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
can ve ridvanda ok verir bu ise ozaman kalabalik ve bol gezmeli bu geziye akiyoz millet... yarin saat 10da levent bpde toplaniliyordu sanirim... o gezi basligindan devam ozaman konusmaya... ben bizim listeyi oraya aktariyorum.

Armağan ne zaman alacaksın ehliyeti ?
Sürücü kursu evrakları ne zaman vereceğini söyledi mi ?
walla adamlar rahat soruyorum bu hafta içide gelebilir haftayada gelebilir diye konuşuyorlar ama ben ne olur olmaz cuma için randevu alacağım emniyetten çıkta ihtimaline karşı.

Az önce konuştum sürücü kursuyla, çarşamba yada perşembe günü evrakların hazırlanacağını söyledi.
Ben de cuma gününe randevu alacağım internetten.

walla adamlar rahat soruyorum bu hafta içide gelebilir haftayada gelebilir diye konuşuyorlar ama ben ne olur olmaz cuma için randevu alacağım emniyetten çıkta ihtimaline karşı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
9.30da b.duzu tem baglanti koprusu ustunde bulusalim. carrefour ile toruim arasinda kalan buyuk koprulu kavsagin ustu yani. tem'e (basaksehire) dorgu olacak yonumuz, temden gideriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar