iyi akşamlar uğur nerelerdesin yahuHerkese selamlar
kimse forum nöbetcisi rıdvanı geçemezselam uğur millet yattı galiba..daha motoru almadan forumun müdavimlerinden olmaya adayım alınca nolacak kimbilir![]()
umarım içine sinen bir motor bulursun sende en kısa zamandaben ilerleyen zamanlarda geçeceğim inşallah sürekli burdayım bide hayırlısıyla motoru alabilsem![]()
kimse forum nöbetcisi rıdvanı geçemezrıdvann ayaktasın değil mi?
iyi geceler bu arada
nöbeti devrediyorum ve ben kaçıyorum yorgunmuyum neBuradayım
Başka yerlerde dolaşıyordum sadece.
arkidisler kilitci ve audioslave'in gidecegi geziye katilma konusunda fikirleri almak istiyorum. bu iki arkadasla baska turlu bir araya gelemicem ben sanirim. bizim bulusmalara gel-e?-miyorlar. gv250 sahibi olduklari halde ;oD ben basicam artik katildiklari organizasyonlari ;oP
eğlenceli bir gezi olur benceartcı olarak düşüncemi paylaşıyorum
şimdi benim şansıma ehliyeti alınca full hava yağışlı olur ben biliyorum bahtsız bedeviyim kapıda kutup ayısı herdaim bekliyor![]()
can ve ridvanda ok verir bu ise ozaman kalabalik ve bol gezmeli bu geziye akiyoz millet... yarin saat 10da levent bpde toplaniliyordu sanirim... o gezi basligindan devam ozaman konusmaya... ben bizim listeyi oraya aktariyorum.
walla adamlar rahat soruyorum bu hafta içide gelebilir haftayada gelebilir diye konuşuyorlar ama ben ne olur olmaz cuma için randevu alacağım emniyetten çıkta ihtimaline karşı.Armağan ne zaman alacaksın ehliyeti ?
Sürücü kursu evrakları ne zaman vereceğini söyledi mi ?
walla adamlar rahat soruyorum bu hafta içide gelebilir haftayada gelebilir diye konuşuyorlar ama ben ne olur olmaz cuma için randevu alacağım emniyetten çıkta ihtimaline karşı.