Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Prof ridvan sana bi soru 2005 model tosunumun yedek deposuna güvenip benzin almadım yedeğe düşünce alırım dedim demez olaydim çağlayanda e 5 te motorun depo yedege düştü fakat calistiramadim yedeğe çevirdim vanayi ama çalışmadı motor motoru salladım benzin yok gibi gürültüden zaten bir şey duyulmuyo kaldık !/ gibi yolda neden böyle oldu engin ve derin bilgilerinle cevap ver bakem yedeğe guvenemicemmi artık depo bitmeden yedek depo bitermi ben motoru aldım alalı ilk kez yedeğe düştü motor ve başıma bu geldi neyse gittim benzinciye aldık benzini bidona gittim tosunuma icirdim tek mars çalıştı oğlumyorumları alım
Boşuna benzin almaya gitmişsin. :mrgreen: Motorun çalışmama sebebi; karbüratördeki benzini tamamen bitirdiğin için benzin gelene kadar marş basman gerekiyordu. Biraz uzun sürebiliyor. Vurdurarak çalıştırırsan genelde tek seferde çalışır. Ama böyle olmaması için önlem alabilirsin. Mesela ben motor hafiften teklemeye başlayınca hiç durmadan, el yordamıyla vanayı bulup yedeğe alıyorum.
Arkadaşlar ben pazar günü linkte planlanan aktiviteye katılmayı düşünüyorum zaten oraya gelecek arkadaşlar da genelde cruiser kullanıcılarından oluşacak,ek olarak MT'den katılacak birkaç kişi daha olacak.Hazır aktivite vallaha.)
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/96281-4-aralik-pazar.html
6. mesajda![]()
O gezi bize biraz uzun gelir sanıyorum, zaten 15 kişi gibi garip bir limit belirlemişler.