dostum hadi hayırlısı bakalım..çok şanslısın benim öğrencilik yıllarımda motorum yoktuyardımlarını beklerim en yakın sensin kardeşim olmadı gider birlikte alırız iki tane, yolda birlikte geliriz adana sapağına kadariki motor önlü arkalı...
İlker sizin oralar sıcacıktır şimdi. Valla ben Ankarada donuyorum. Karacaya hafta sonları biniyorum. O da 2 saati geçmiyor. Üşüyorum. Bu arada Karacaya ne gibi bir bakım yapmalıyım. İskenderunda konuşmuştuk yapmam gerekenleri ve gerekmeyenleri ama hiç hatırlamıyorum.
Osram Night Racer ampuller ile Osram Night Breaker ampuller aynı değiller sanırım. Acama yeni lasman adımı diye düşündüm. Feyizoglunda racer lar var.
bu istanbullu gvciler ne hareketli yahu cbr125r basşlıgını gecçizcez sayenizde![]()
lastikler aslında hırpalanmamış durumda kuru zeminde problem yok ama ıslak zeminlerde yol tutuşu pek iyi değil orjinal lastiklerin..ilerde değiştirebilirsin istersen.aklıma şimdilik başka bişi gelmiyor.
beyler bizim motorun kullanım klavuzu varmı kimsede bilgisayar ortamında kanuninin değil ama eskileriçin türlçe. internettte aradim sadece ingilizce var.
abi soğumaya başladı..özellikle güneş batınca ayaz oluyor buralar..abi motorun şuan bakıma ihtiyacı yok..yani yağ ve filtreler yeni değişti..en az 3000 km birşey yapmana gerek yok..bujiler yeni.zincirlerini ara ara yağlarsan iyi olur.(ortalama zincir yağının kalitesine göre değişir ama ben 500 km de bir yağlardım..)yani periyodik olarak yapacağın bişi yok.ama akünün durumu herhalde kötüleşmiştir.aküyü değiştirebilirsin.lastikler aslında hırpalanmamış durumda kuru zeminde problem yok ama ıslak zeminlerde yol tutuşu pek iyi değil orjinal lastiklerin..ilerde değiştirebilirsin istersen.aklıma şimdilik başka bişi gelmiyor.
abdurahman bende olması lazım dostum..mail adresini yolla göndereyim sana..
selamlar hoşgeldiniz öncelikle;
bizim motorlar max 4.2 lt bilemedin 4.5 lt /100 km yakar (o da kışın motoru soğutmak için 10 dk rölantide çalıştırırsan ) benim makine 4 lt yi çok az geçiyor..ama şehir içi dur kalk (istanbul trafiğini düşünürsek ) arada devirli kullanmam gerektiğinden ( kamyonlardan ,trafik canavarlarından ve trafikten sıyrılabilmek için ) ve bahsettiğim gibi motorun biraz ısınmasını beklediğimden bu rakam mevcut..enjeksiyonlu gv ler karbüratörlülerden farklı yakmıyor.. hemen hemen aynı neredeyse..
---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:09 ----------
bir ara gel değiş tokuş deneyelim 1 turluğunabende o bel ağrısını hissedeyimde şu naked (sendeki racing biliyorum ) sevdamdan vazgeçmek için bahane olsun :queen:
abdurahman bende olması lazım dostum..mail adresini yolla göndereyim sana..