lastik alacaklar arkayi 150-90 almasinlar ben aldim arka lambam yanmıyor artikarkaya ağir birisi bindiginde teker canta sürtüyor. lambalara giden kablolarda arka cantın tam orta kısmında. yada lastigi alin tesisati baska taraftan çektirin
![]()
130 Taban Genişliği / 90 yanak genişliği / 16 Jant değil mi ( Orjinali 110/90/16 )
Yanak ve cant tutuyorsa neden 1,7 cm yüksek anlayamadım
Olsa olsa 2 cm geniş değil midir?
Kafam karıştı
slayer affetmez açıklar.
abi bu adam bu kadar şeyi nerden biliyo ya.. mit ajanı filan mısın sen.. aloo..![]()
Lastikleri 425 TL'ye Aldım. Umarım iyi lastiklerdir.
Metzeler Perfect ME 77 110/90 - 16 ( Orijinal Boyut )
Metzeler Perfect ME 77 140/90 - 15 ( Muadil Boyut )
bana hyosungla ilgili biraz bilgi verirmisiniz krank mili kırdığı söyleniyor doğrumu acaba kullanımı falan nasıl
selamlar nabersiniz..
Rıdvan şu pantalonun linki varsa atarmısın buradan az inceliyim olmadı yarın gidip bakacağım detaylı olarak
Olgaç abi lastiklerin hayırlı olsun, marka seçimin gayet iyi.. güle güle eskit abicim lastiklerini..
ben almaktan vazgeçtim bu sene böyle idare edeceğim..alırsam da michelin alırım..benim çocukluk çizgi kahramanımdır hep :mrgreen:
bana hyosungla ilgili biraz bilgi verirmisiniz krank mili kırdığı söyleniyor doğrumu acaba kullanımı falan nasıl
Pantolon şu ama temin edilemiyor yazmışlar, gitmeden bir ara sor istersen.
http://www.feyizoglu.com/Fermuarli-Motosiklet-Pantolonu_44404.html#0
Ben bir de Revit'e baksam mı acaba diyorum. Fiyat yüksek ama %100 su geçirmez diyor. Revit'in kendi sitesinden de baktım. Hem beden sorunu yaşamamış olurum belki. Aslında fotoğrafa göre bakınca LBC ilginç bir şekilde daha iyi görünüyordu. Revit Hudson'da var görünüyor, Şirinevler'de varsa gidip denerim belki. http://www.feyizoglu.com/Axis-Yandan-Fermuarli-Pantolon_46814.html#0
Önce şunu sorayım. Doğru konuda olduğuna emin misin? Bu yazdığın konu cruiser tarzındaki motosiklet olan Gv250 konusu. Kullandığın motordan dolayı GT250R bakacakmışsın gibi geldi.![]()
arkadaşlar son mesajdaki her iki pantolonda saganak yagmurda su alıyor.satıcıların şu ibaresine dikkat edin (Suya karşı dayanıklı ve hava alabilir kumaş) bu tür giysilerin dayanacagı 10 dakkadır.kaliteli markaların üzerindeki kartlarına dikkatli bakın 100% waterprof yazanlar dan alın.biraz terletiyor ama ıslanmakdan iyidir.ve ozellikle kışın soguktan ve yagmurdan korunmak için alıyorsanız 4 mevsim modellerinden uzak durun üşütüyor.kışlık için motomax daki bering urunlerini tavsiye ederim.2 senedir kullanıyorum saganak yagmurda İstanbul-Sakarya yaptım su almadı .Bilginize.
bu pantalon su geçiriyorsa açıkçası işime gelmezalmışken adam gibi birşey almak daha iyi kendimce..
bu pantalon su geçiriyorsa açıkçası işime gelmezalmışken adam gibi birşey almak daha iyi kendimce..
Bu tarz pantalonlar genellikle su geçiriyor ,o yüzden üzerine yağmurluk giymek gerekiyor.
Motoru satmadan önce ben de LBC almayı düşünüyordum.