Bu mesajı metrobusten havasiz ve ci kuvveti işlemediği bir ortamdan kuralkani anarak yazıyorum cuma aksamı Ahmet de toplanıp isteyenler içeceğini isteyenler susi Ni alıp geliyor Ahmet için uygunsa tabe 
la yine yagmura yakalndım hemde gv nin üstündeyken xD ugur alıstım gibi. ufak ufak trafge çıktımda (arka freni tek sıkma götün kayar) bastım ve kaydıbidaha basmamxD
he bide yaslı bi teyze yüzünden düştüm... allahtan o dandik koruma demiri varda motora bişi olmadı
suşi filan bilmemde taksime giderseiz gelirm (düşe kalka)r:
+ beyler bu motor kapandıktan sonra üstünden bi süre geçince birdaha çalısmıo ? 10dk ugrasıorum anca çalısıor...ugur telefonda anlattım ya sana..orda işte arkadsa gittim otrdk fln sonra geri döncem yine aynı olayı yaptı.. boşa aldım jikle ile oynadım gaz ver bilmem ne..cık... çalısmıo....öle ugrastım bi 10dk sonra çalıstı..bunun sebebi nedir ya? okadar baktırdık çalıstırdık zırt zırt çalısıodu... noterden cıktıktan sonra böle oldu..
can bugün metrobüs kazası olmuş aklıma ilk sen geldin..aman dikkat edin kendinize..walla kısmet elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz ama işte başımızdakiler diyorum ve ben de çok ileri gidemeden bırakıyorum..evet cok gelmeyin üstüme istanbul metrobüse binmek bir olaydır
Benimle yasıtmısın bende cocuk filan deyince seni baya yaşlı zannediyordumBu aman dikkkat et orada bu siyaset ıoyunlarında en cok canı yananlar her zaman asker ve polis oluyor fazla konusmadan susayım beni zaten yakında alırlar içeri
![]()
Valla kıt ingilizcemle yazdım gönderdim inşallah anlata bilmilşimdir
Hello,
I am writing this article to google translate sorry for spelling errors.
Date 10.01.2011, Istanbul Motopark Stkanuni servsinden regulator ordered. I can not get the information about the future when kurallkandan 17 days in 4 weeks but I will send you what they say nor what time to send in their hands can learn whether this matter is a kind of history do not get a date with distributor Can you give here. Thank you, come easy.
Bir kontrol edin bakayım ne yazmısım bende bilmiyoırum![]()
colde su arasam ütü bulurum, voltranı oluştursam g.tü olurum... bayilirim aklima geldi bu laf
beyler nereye gidiyoruz:bounce: vitese biraz alıstırma daha yapsam bitcek olay
yok daha neler 2 toplantiymis. evin guzelligi burda iste, isteyen yer isteyen scar isteyen icer.
la yine yagmura yakalndım hemde gv nin üstündeyken xD ugur alıstım gibi. ufak ufak trafge çıktımda (arka freni tek sıkma götün kayar) bastım ve kaydıbidaha basmamxD
he bide yaslı bi teyze yüzünden düştüm... allahtan o dandik koruma demiri varda motora bişi olmadı
---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:29 ----------
+ beyler bu motor kapandıktan sonra üstünden bi süre geçince birdaha çalısmıo ? 10dk ugrasıorum anca çalısıor...ugur telefonda anlattım ya sana..orda işte arkadsa gittim otrdk fln sonra geri döncem yine aynı olayı yaptı.. boşa aldım jikle ile oynadım gaz ver bilmem ne..cık... çalısmıo....öle ugrastım bi 10dk sonra çalıstı..bunun sebebi nedir ya? okadar baktırdık çalıstırdık zırt zırt çalısıodu... noterden cıktıktan sonra böle oldu..
---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:29 ----------
bu kazalarla koruma demiri arasinda bi bag oldugunu dusunmeye basladim artik tum cehaletimle... demiri olan yatiriyo, surtuyo... noluyo? taktirmaktan vazgectim sayenizde. etrafta demir gorunce carpisan motormu oluyo? gecmis olsun...
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
makarna-bira gunu yapiyoruz gencler... yanina da dadimlik sushi atariz meraklilarina... ciddi bi sekilde kesin liste olusturmam gerek yemek ve ikram miktari icin... lutfen olum kalim disinda gelecekler listeye eklesin kendini...
makarna
ahmet+seyma
sushi
ahmet+seyma
---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:19 ----------
cuma aksami saat 8.30da baslayacak parti. adres icin ridvan simdi guzel bi harita koyacak.
makarna-bira gunu yapiyoruz gencler... yanina da dadimlik sushi atariz meraklilarina... ciddi bi sekilde kesin liste olusturmam gerek yemek ve ikram miktari icin... lutfen olum kalim disinda gelecekler listeye eklesin kendini...
makarna
ahmet+seyma
sushi
ahmet+seyma
cuma aksami saat 8.30da baslayacak parti. adres icin ridvan simdi guzel bi harita koyacak.
ya zaten yavaslayınca stop ettirmeden birde yukus cıkıcaktım fln dönecem dönemiom teyze karsıdan karsıya geçio bide sürünüomü yürüom anlamadım 10 metreyi 50 saniede geçemedi bende düştüm.. bişi olmadı..yarın alıorm ceketi kaskı dizliği.. yenilere özel muammele he... hadi hayırlısı
![]()
bak kanka kask alırken, çok bol alma.. tahminimce m falan alacaksın..gidipte arkadaş bu sıkıymış ver ordan bi xl beden deme sakın..
rıdvan buna da el atsın :thumleft: bazen herşeyi bilmek iyi değildirl: bilen insanlar bilmemezliğe yatar bir anda :queen:
şaka tabi fazla yüklenmemek lazım bizim şefe sonra kızar :mrgreen:
kanka şimdi yapacağın şey eline metre almak ve kafanı ölçmek, bu linktekini oku ona göre boyutu belirle:
http://www.motosikletim.com.tr/KMDefault.aspx?cntid=1040
ölçdüm kank M miş dediin gibi
tamamdır :cat: şimdiden hayırlı olsun.. aldığında bir inceleme yaparım bende :bounce:
yarın kaççısın?
Taksime gitmemiz bizim için sıkıntı olur sen beylikdüzü yap bizim gbi ahmetin misafir perverliği iyidirlimonlu makarna hala damak tadımda
![]()
adres icin ridvan simdi guzel bi harita koyacak.
rıdvan buna da el atsın :thumleft:
can bugün metrobüs kazası olmuş aklıma ilk sen geldin..aman dikkat edin kendinize..walla kısmet elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz ama işte başımızdakiler diyorum ve ben de çok ileri gidemeden bırakıyorum..
buna bayıldım can yaa.."come easy" buna bayıldım süperdi yaa![]()