Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten senin şu sigara merakın beni öldürüyor arkadaş :p içmesen öleceeen sanki :santa:

Ölürüm belki belli mi olur. 90 yıl boyunca günde 2 paket sigara içip 109 yaşında olan ve yaşamaya devam eden insanlar var. Sigara ömrü uzatıyor belli ki :p

Fonder hayırlı olsun kazasız belasız kullan darısı benim başıma :) Slayer sana katılıyorum :) SİGARA CANDIR BİRA KANDIR :p

Son düzenleme:
bulduğumuz sinyalleri yerlerine monte ettik bugün.. biraz uğraştırdı ama eskisi gibi sapasağlam oldu.. bi ara kornanın ayarıyla oynamıştım, ötmüyordu, babam da kapağı da olmadığı için bozuldu zannedip daha kalın ses çıkaran süper bi korna alıvermiş sağolsun.. onu da yanına taktım, biri ince biri kalın mercedes kornası gibi oldu.. :)

bulduğumuz sinyalleri yerlerine monte ettik bugün.. biraz uğraştırdı ama eskisi gibi sapasağlam oldu.. bi ara kornanın ayarıyla oynamıştım, ötmüyordu, babam da kapağı da olmadığı için bozuldu zannedip daha kalın ses çıkaran süper bi korna alıvermiş sağolsun.. onu da yanına taktım, biri ince biri kalın mercedes kornası gibi oldu.. :)

olsun bak yeni sinyal bulmak için kıvranmaya gerek kalmadı(= dün gecede başka bir yerini sökmediler değil mi? ben bile merak ettim burdan.
Yeni kornan hayırlı olsun trafikte sesi duturmak lazım elimde olsa eski 80lerin buick arabalarının havalı kornasını taktıracağım.

olsun bak yeni sinyal bulmak için kıvranmaya gerek kalmadı(= dün gecede başka bir yerini sökmediler değil mi? ben bile merak ettim burdan.
Yeni kornan hayırlı olsun trafikte sesi duturmak lazım elimde olsa eski 80lerin buick arabalarının havalı kornasını taktıracağım.
hehe, çok şükür başka bi firemiz yok :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
trafikte sesi duturmak lazım elimde olsa eski 80lerin buick arabalarının havalı kornasını taktıracağım.

Aslında sen bir gemi kornası ayarla, kornaları bir çantanın yerine, kompresörünü de bir çantanın yerine takarız. Kornaya bastın mı İstanbul'un diğer ucundan duyulur. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
trafikte kazaya sebebiyetten alsınlar beni içeriye sonra(=
ama trafiktete kimse sıkıştırmaz

Yaklaşmayın korna çalarım dedin mi varya bırak içeri almayı 500m yanına yaklaşamazlar :p

Motosikleti
Honda sh125
gv250 için yabancı sitelerden alış veriş yapan arkadaşlar varmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
gv250 için yabancı sitelerden alış veriş yapan arkadaşlar varmı ?

hyosungsource.com'dan alabilirsin bir şey lazımsa. Ne almayı düşünüyorsun?

O değil de bir Can vardı, ne oldu ona. Hani şu motoru olmayan :mrgreen:

hyosungsource.com'dan alabilirsin bir şey lazımsa. Ne almayı düşünüyorsun?

O değil de bir Can vardı, ne oldu ona. Hani şu motoru olmayan :mrgreen:

üstüne gitmeyin benimde motorum yok henüz (= savunurum onu hehehe
ben o gece dedim USA dan getirsin eleman diye ses çıkarmadı,
evde kendi imal etmeye karar verdi galiba:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
üstüne gitmeyin benimde motorum yok henüz (= savunurum onu hehehe
ben o gece dedim USA dan getirsin eleman diye ses çıkarmadı,
evde kendi imal etmeye karar verdi galiba:p

Belki de metrobüse iyice alışıp motosikletten vazgeçmiştir :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar