Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
5028n.jpg

5025g.jpg

5019gj.jpg

5017k.jpg

son (18.08.2011) incirli burgerking buluşmasının güzel bikaç resmi ;)

bu pazar günü için son katılım listesi ne alemde? 11e mi aldık saati?

düzeltme: resimler çıkmadı-ayar çekildi, ayrıca aga o göbek ne bendeki ya iğrendim kendimden, hemen eritiyorum onu ;oD

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bu pazar günü için son katılım listesi ne alemde? 11e mi aldık saati?

Evet saat 11.00'e aldık. 10 çok erken geldi. Ramazan sebebiyle katılımın artacağını sanmıyorum. Ben oruç tutuyor olsam saatlerce güneşin altında gezip ucunda mangal olan bir geziye katılmazdım. Ama biz açılışı yapalım, Ramazan sonrası havalar bozana kadar etkinliğimiz bol olur. 21.08.2011 Pazar günü saat 11.00'de Boyner'de görüşmek üzere.

Can sen hala fotoğrafları yüklemedin.

wayy arkadaş yaa mangal,buluşmalar.allam neden ben burada tek başımayım yaa..can dediğin gibi ruhum sizlerle olacak artık..bu arada 4 motordu batuizm de gelmiş 5 motor olmuşsunuz sayı artıyor..ha gayret bakalım..daha da artacak bu sayı emin olun..ooff şimdi oralarda olmak vardı yaa :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
wayy arkadaş yaa mangal,buluşmalar.allam neden ben burada tek başımayım yaa..can dediğin gibi ruhum sizlerle olacak artık..bu arada 4 motordu batuizm de gelmiş 5 motor olmuşsunuz sayı artıyor..ha gayret bakalım..daha da artacak bu sayı emin olun..ooff şimdi oralarda olmak vardı yaa :salut:

sen buralarda olamıyorsun ama ben her yaz oralarda oluyorum/olacağım ;oD bikaç hafta önce oasisteydik kuzenle alanyada ;oD

Evet saat 11.00'e aldık. 10 çok erken geldi. Ramazan sebebiyle katılımın artacağını sanmıyorum. Ben oruç tutuyor olsam saatlerce güneşin altında gezip ucunda mangal olan bir geziye katılmazdım. Ama biz açılışı yapalım, Ramazan sonrası havalar bozana kadar etkinliğimiz bol olur. 21.08.2011 Pazar günü saat 11.00'de Boyner'de görüşmek üzere.

Can sen hala fotoğrafları yüklemedin.

Yüklüyorum temmellik yaptım biraz :) Evet ramazan nedeni ile katılım fazla olmaz ama en azında gidip fotoları koydukmu ramazanda sonra toparlanırız :)

Abi sen burda olmasan bile listelerde varsın. İnsallah bakarsın ben mersine gelirim birgün ugrarız oradan gezmeye yanına koyarız fotoları :)

---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:56 ----------

img0827fl.jpg

img0828wc.jpg

img0829o.jpg

img0830hk.jpg

img0832a.jpg

img0836r.jpg

dun motopark'ta gordugumuz bir gv 250. adam kendisi tasarlayip dosemeciye yaptirmis sisy bari, guzel olmus ama baya pahaliya patlamis, 600tl civari;

ohl8qe.jpg

24fzk91.jpg

ya çok ilginç sissybar güzel ama artçı selesi neden o kadar yüksek olmuş ki?altına eşya koymak için bölüm mü yapmış eleman acaba?artçıyı en mükemmel şekilde rahatlatmak ise amaç,sele arka çamurluktan bağımsız şekilde yapılmalı ama o da çok masraf ve custom olayına girer..sürücü selesi yine dışbükey kalmış,orjinaline göre yine rahatlatır ama içbükey şekli alıp kalçayı sarmadığı sürece çok rahat ettirmeyecek gibi geliyor bana..benim kafamdaki daha güzel bir kere :queen::p:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------

sen buralarda olamıyorsun ama ben her yaz oralarda oluyorum/olacağım ;oD bikaç hafta önce oasisteydik kuzenle alanyada ;oD

ahh ahh memleketimde de olamıyorum ki kardeşim..iskenderun'da tıkıldım kaldım.kısmetse bayramda gidecem memlekete..o zaman güzel olacak kafam rahatlayacak.alanya antalya takılacam artık..hayırlısı..

dun motopark'ta gordugumuz bir gv 250. adam kendisi tasarlayip dosemeciye yaptirmis sisy bari, guzel olmus ama baya pahaliya patlamis, 600tl civari;

24fzk91.jpg

Vallaha süper olmuş bizim motorların arka selesi hakikaten çok rahatsız gerçi chopper motorların genelde hepsi öyle.Arka sele hakkında benim de genişletme düşüncelerim var çok dar olduğu için çok kısa zamanda uyuşmaya sebep oluyor iyi bir döşemeci bulursam yaptırıcam inşallah.

Seleyi yüksek yapmasının sebebi arkaya oturanın ayakları iki büklüm kalıyor bu da bir süre sonra rahatsızlık yapıyor böyle olunca o bakımdan da rahatlık sağlanmış.

Seleyi yüksek yapmasının sebebi arkaya oturanın ayakları iki büklüm kalıyor bu da bir süre sonra rahatsızlık yapıyor böyle olunca o bakımdan da rahatlık sağlanmış.

kesinlikle katılıyorum ama 600 tl bana çok fazla geldi..arabanın tüm koltuklarını yaparlar o fiyata herhalde..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya çok ilginç sissybar güzel ama artçı selesi neden o kadar yüksek olmuş ki?

Sürücü selesine hizalı bakarsan aslında orjinaline göre çok yüksek değil ama selenin genişliğini çamurluktan daha geniş yaptığı için anladığım kadarıyla yan taraflardan aşağıdaki nikelajlı bölüme destek bağlantısı yapmış. Bunları saklamak için de sele döşemesini aşağıya kadar devam ettirmiş.

Bu arada bugün bol bol gezdik, mangal yaptık, muhabbet ettik, son olarak da Can'ın gazıyla kısa bir süre hız yaptık. Fotoğraflar yarın gelir sanıyorum.

Arkadaşlar motorumu satıyorum bilgilerinize
sahibinden.com ilan numaram 57271144

Son düzenleme:
Bu arada bugün bol bol gezdik, mangal yaptık, muhabbet ettik, son olarak da Can'ın gazıyla kısa bir süre hız yaptık. Fotoğraflar yarın gelir sanıyorum.

Fotoları ekliyorum ama ahmet yönetmenimden filmi bekliyoruz :) Bu arada devamlı 80 ile gitmeyelim dedim ben full gazla demedik :) Neyse oda guzeldi:queen:

---------- Post added at 09:19 ---------- Previous post was at 09:15 ----------

İşte fotolar :))
img1816sq.jpg

img1817k.jpg

img1819vd.jpg

img1820ng.jpg

img1821r.jpg

img1822o.jpg

img1823vw.jpg

img1825w.jpg

img1826qb.jpg

img1827al.jpg

img1830sb.jpg

img1831u.jpg

img1834s.jpg

img1838dx.jpg

img1840ed.jpg

img1842hl.jpg

img1844x.jpg

img1845e.jpg

img1848zy.jpg

img1856js.jpg

img1873d.jpg

img1874v.jpg

img1875ep.jpg

img1877uq.jpg

img1887n.jpg

img1888nj.jpg

img1901j.jpg

img1904it.jpg

img1905xq.jpg

img1906ru.jpg

img1907rg.jpg

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:19 ----------

Arkdaşlar diğer fotoların taamımı içi mail adresi veya faceden beni eklerseniz can calışkan cancalskan@hotmail*com diyede arata bilrisiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hemen reklam et bunu koymasam neden koymadın diye soracaksın diye :) KOydum
Tabii ki :cherry:
Bu arada sahil yolunda dip gaz gitmedik az bir şey daha gaz vardı ama 120-130 çok zaten oraya. Bir de 120 ile giderken baktım motor redline'a yaklaşıyor. Bir an şaşırdım neden 120'de redline'a girsin diye. Sonra vites pedalını yukarı zorlayınca 4. viteste olduğumu fark ettim. :mrgreen:

Tabii ki :cherry:
Bu arada sahil yolunda dip gaz gitmedik az bir şey daha gaz vardı ama 120-130 çok zaten oraya. Bir de 120 ile giderken baktım motor redline'a yaklaşıyor. Bir an şaşırdım neden 120'de redline'a girsin diye. Sonra vites pedalını yukarı zorlayınca 4. viteste olduğumu fark ettim. :mrgreen:

Sen düşük vitesle gazla benzin tasarufu gitti :) bütün gün 80 km git son 10 km yi 130 la :) virazjlar iyidi birde yol boştu bir sağ bir sol iyi yatırdık :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen düşük vitesle gazla benzin tasarufu gitti :) bütün gün 80 km git son 10 km yi 130 la :) virazjlar iyidi birde yol boştu bir sağ bir sol iyi yatırdık :)

Benim derdim tasarruf değil aslında, zaten şehir içinde tasarruf yapsan da 0,5 lt fark ediyor. Yani gazcı birisi olsam 0,5 lt'yi düşünmem. :) Hem bir süredir 80-90'la gitmek daha keyifli geliyor hem de zincirimi fazla zorlamak istemiyorum, bozuk ve bir süre idare etmem gerekiyor. Ama arada güzel oluyor. Sahil yolu 2 tarafı bariyerle kapalı olduğu için daha güvenli hissediyorum, hem de arabaları biraz geçince trafik ışıklarının oluşturuğu boşlukta rahatça gidebiliyorsun. Gerçi dün önüme transit yolda yaya atladı ama mesafe vardı. Bir ara tekrarını yaparız. :p

Can "anlamıyorum ama bakayım gene..." bikaç saniye fincana baktıktan sonra "çok kalabalık biyerdesin, 1,2,6,7,28,29,30... ooo çok kalabalık bi yer bu ya" ;oD

Süperdi o ya. Onun videosunu çekmek lazımdı. O aklıma gelmedi. :mrgreen:

Benim derdim tasarruf değil aslında, zaten şehir içinde tasarruf yapsan da 0,5 lt fark ediyor. Yani gazcı birisi olsam 0,5 lt'yi düşünmem. :) Hem bir süredir 80-90'la gitmek daha keyifli geliyor hem de zincirimi fazla zorlamak istemiyorum, bozuk ve bir süre idare etmem gerekiyor. Ama arada güzel oluyor. Sahil yolu 2 tarafı bariyerle kapalı olduğu için daha güvenli hissediyorum, hem de arabaları biraz geçince trafik ışıklarının oluşturuğu boşlukta rahatça gidebiliyorsun. Gerçi dün önüme transit yolda yaya atladı ama mesafe vardı. Bir ara tekrarını yaparız. :p

Süperdi o ya. Onun videosunu çekmek lazımdı. O aklıma gelmedi. :mrgreen:

Bence zincirini ilk fırsatta değiştir rahatla :) yok toplu iken 80 iyi ama arada 100 110 görmek lazım yolda sıkıcı olmasın :) yaparız aynı yaya bana takılacak diye bende tırstım ben lastikleri değiştirsem daha rahat ederim lastiğe guvenmiyorum cok zorlamıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar