merhaba arkadaşlar siteye topik açtım nikahta kortej diye 25,06 cumartesi nikahım var kortej yapmayı düşünüyoruz eski bir gv,ci olarak özellikle sizleride görmek isteriz aramızda
Merhaba arkadaşlar. Forumun ilk 30 sayfasını heyecanla okudum. Zaman zaman arkadaşların birbirine teknk tavsiyelerini de not tuttum. (Yağ numarası, tekerlerdeki hava basıncı...)
Forumunuzu Van'dan takip etmekteyim. Kamu kurumunda mühendisim. Nasipse Trabzon'dan bir arkdaşımdan Hyosung GV 250 2007 model 9000 km'de olan, durumu iyi temiz bir motoru bu günlerde alacağım. Arkadaş yabancı olmadığı için ve paraya da ihtiyacı olduğu için uygun bıraktı. Daha evvel 2 sene mobilet tarzı ve kanuni zebra tarzı yarı otomatik vitesli motor kullandım. Hyosung tarzı çinli bir 250 cc motoru da test etmiştim. İmkanlar el verdi, şimdi Hyosung alacağım inşallah.
Van kış memleketi. Motoru en fazla mayıs-eylül sonu aralığında kullanabilirsin. Yine de alacağım. Niyetim yıllık izinlerde Türkiye turu yapmak, hafta sonları civar illere gitmek. Burada motosiklet kültürü fazla yaygın değil, muhtemelen sanayide servisçi bulma noktasında da sıkıntı yaşarım. Bu sebepten Trabzonda motoru teslim almaya gittiğimde oradki serviste A'dan Z'ye tüm bakımlarını yaptırıp öyle getireceğim. Forumunuzu takip etmek büyük bir keyif. İnşallah haziranın ortalarına kadar motoru alıp resimlerini forumda paylaşırım. Deneyimlerimi burada yazarım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:36 ----------
Arkadaşlar, kanuni ile mahkeme durumu en son ne oldu? Alacağım motorun yedek parçalarını kanuni servislerinden tedarik edebilir miyim?
Tamam yarın bekliyorum benim ismimi ilk yazın![]()
@audioslave
aslinda hafta sonu daha iyi olmaz mi?
simdi cuma aksami trafik, is guc falan.
diger arkadaslara da uyarsa haftasonu yapalim bence.
Ben birazdan çıkıyorum,bana cumartesi-pazar saat 5'ten sonra uyar,haftasonu çalışıyorum çünkü,bugun de yine 5-6'dan sonra uygunum.Size de telimi yolluyorum.Bana haber edin,nete giremem çünkü.
Arkadaşlar ben 6:30 dan sonra musaitim uygunsa buluşalım
herkese günaydın..
arkadaşım o videoda gv650 ile venox250 yi karşılaştırmışlar.elbette 650 lik motor ile 250 lik motorun sesleri duruşu,vs. aynı olması beklenemez.o videoyu çekip paylaşan alakasız karşılaştırma yapan arkadaş neyi amaçlayarak yapmış acaba..?
bu arada motorlarımızın markasının okunuşu her ne kadar bizim ustalarımızın ve bizim kolayımıza haysung demek gitsede.doğru hatırlamışım.adamlar hiyosang diyolar.işte tanıtım videosunda açıkça görebilirsiniz..
http://www.hyosung.co.uk/media.php
Arkadaşlar Merhaba;
Motoru satınca artık siteye de çok nadir girip çıkıyorum, bu arada tayinim Ordu iline çıktı, beklediğim bir yer değildi, kısmet olursa bende Eylül ayında emekliyiyim. Atık herkesle daha rahat ve görüşebileceğim, gezilere katılabileceğim...
ayhan abi hayırlısı olsun,ben doğu karadeniz turu yapmıştım 2008 yılında ve oralar çok muhteşem yerler.eğer çalışmayı planlıyorsan birkez daha düşün derim.yoksa hayırlı emeklilikler diyelim şimdiden.saygılar..
logaritma korelilerin o şekilde dediğini de senden öğrenmiş olduk,teşekkürler..amaan ne dersek diyelim.benim motorun ismi karaca ben hep karaca diye sesleniyorum.![]()