floy, cam konusunda özelinize yazdım bilgilerinize...
arkadaşlar merhabalar tekrardan..
2. el bir motor buldum sahibinden com da.. daha motoru görmedim ama sahibiyle konuştum bilinçli kullanıcıya benziyordu konuşması olsun verdiği bilgiler olsun.. motorda 2007 model, 2008 çıkışlı 3500 km de olduğunu söyledi.. sadece kafama takılan şey 6.000 tl civarı bir mebla istiyor..
sıfırını 7000 e buldum bir yerde. arada da 1000 lira az para değil ama bakılınca sıfır motor alıyoruz sonuçta..
bende gv250 nin 2. el piyasasının ne kadar ederini pek bilmiyorum açıkçası.. bu konuda biraz yardımızıza ihtiyacım olacak..ona göre sıfır veya 2. el almam konusunda en azından netlik sağlamış olurum.. şimdiden herkeze teşekkür eder saygılarımı iletirim.. sağlıcakla..
2. el bir motor buldum sahibinden com da.. daha motoru görmedim ama sahibiyle konuştum bilinçli kullanıcıya benziyordu konuşması olsun verdiği bilgiler olsun.. motorda 2007 model, 2008 çıkışlı 3500 km de olduğunu söyledi.. sadece kafama takılan şey 6.000 tl civarı bir mebla istiyor..
sıfırını 7000 e buldum bir yerde. arada da 1000 lira az para değil ama bakılınca sıfır motor alıyoruz sonuçta..
bende gv250 nin 2. el piyasasının ne kadar ederini pek bilmiyorum açıkçası.. bu konuda biraz yardımızıza ihtiyacım olacak..ona göre sıfır veya 2. el almam konusunda en azından netlik sağlamış olurum.. şimdiden herkeze teşekkür eder saygılarımı iletirim.. sağlıcakla..
Merhaba,
Aşağıda benim motorumun ilanını bulabilirsin. Hacim yükseltmek istediğim için (VTX1300 alacam inşallah) satılığa çıkarttım.
Zaten bu başlıkta beni de herkes bilir, her zaman arkasında dururum motorumun!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-gv-250-2005-model-22000-km-de-tertemiz/detay
Hayırlısı olsun...
Geçen Ekim de 2009 model 6500 km de motorumu 5900 TL ye saattım. 250 cc altı vergiler düşmüşken millet motorunu ne sanıyor bilmem ki. :silent:
merhabalar..
forumda az çok yorum ve paylaşımlarınızı görüyorum motorunuzun temizliğinden şüphem yok..fakat ben biraz daha düşük km li olsun istiyorum sadece..aslında bu motorların bu km lerde daha çok olmadığını biliyorum ama sanırım tamamen psikolojik bir şey olsa gerek bu km olayı..
dostum 24bin km bu motorlar için(kullanıcısına orantılı) sıfıra yakın bi kilometre zaten...temiz kullanım,aksesuar ve fiyat açısından cananın motorunu kaçırmamanı tavsiye ederim nacizane fikrim
Geçen Ekim de 2009 model 6500 km de motorumu 5900 TL ye saattım. 250 cc altı vergiler düşmüşken millet motorunu ne sanıyor bilmem ki. :silent:
ayhan abi teşekkürler.darısı herkesin başına olsun inşallah...
Cevahir ben de sizinle aynı günlerde amca oldum umarım sizinki başta olmak üzere bütün çocuklarsağlıklı mutlu büyür.
floy, cam konusunda özelinize yazdım bilgilerinize...
herkese selamlar.bende gv250 almayı düşünüyorum ciddi olarak,ve genellikle uzun yol düşüncem var.beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim eksiler artıları nedir merak ediyorum...
.kafama takılan bıyer var o da enjeksıyonlu modellerımı daha ıyı yoksa olmayanları mı ve enjeksıyonlu modellerının hangı yıldan sonra uretılmeye basladıgı.