arkadaslar bayramın ustunden neredeyse 3 hafta geçmesine ragmen anca yazabliorm 9 gun bayramda otur otur patladım dedim bana bi uzun yol gerek daha hç çıkmadıgım içinde ztn içimde bir uhteydi kış geldi gezi yapanda yok yazında ehliyet yok die gezemiordum neyse bayramın 4. gunu öglen wakti atladım motoruma izmir bornowadan yola çıktım ahmetl salhli derken uşağa 20 m kala gedz yoluna döndüm ordan gedz çavdarhisar we hedefim olan kütahya tawsanlıya wardım maksat lse arkadaslarıyla bayramlasmak tam 340 km yol yaptım 4 kere mola werdim 10 ar dakkadan 5 saatte wardım 1 gece kaldıktan sonra ertesi gün gece domaniç daglarından bursa inegöle geçtim 110 km ordaki arkadaslarıda görüp ertesi gün bursa inegölde kütahya tawsanlı uşak izmir diip 3 günde 900 km yol yaptım we motor 1 kere teklemed maşşallah gece domanç daglarında dondum ama olsun artık okadarwala bu motoru alıdıgıma çok menunum
![]()
ama 3 gundur de b sıkıntım war motorda gazı dewirl werince motor birden gaz kesior dwir dusuo tabi yani stop edio motor o hızda gaz wermeye dewam ettiğm içn tekrar toparlıo nedendir acaba ? acaba benzinde pslikmi warki? neden olabilir?
2 ihtimal var.
1. ayaklık müşüründe sorun olabilir.
2. kontak kabloları veya soketlerinde temassızlık olabilir.
Her ikiside başıma geldi.
Gece saat 2 de Selçuk civarında olmuştu epeyce bir paniklemiştim :S
(Gösterge paneli uzun yol yapınca inanılmaz gevşiyor ve sallanmaya başlıyor temassızlık genelde uzunyol sonrası başgösteriyor)