mitmuallim yaptığınız gezi için tebrik ediyorum. Hele o ıslak ayakkabılarla yere uzandığınız resim rahatlığın sembolü gibiydi. Fotoğraflarınızı 640X480 boyutunda yayınlarsanız daha rahat görüntülenir. Yüklediğiniz sitede size farklı linkler verilecektir. O linklerden bir türü fotoğraflarınızı büyük şekilde görmemizi sağlar. Deneyerek bulabilirsiniz.
Ben yüzde doksan izne ayrılıyorum. Tüm ayarlamaları yaptım gibi.
Gezimin teknik hazırlıkları:
Motosikletin yağını değiştirdim. Hava filtresini yeni değiştirmiştim zaten. Güzel bir zincir bakımı yaptım ve zincir gerginliğini ayarlattım. Debriyaj ve gaz tellerini kontrol ettirdim.
Biraz düşük olmasına rağmen hidrolik yağını fren ayarlarını bozacağından değiştirmedim. Arka fren ayarı taktığım geniş ayaklık nedeniyle değişmişti, eski haline getirttim.
Hyosungsource'dan gaz ve debriyaj teli sipariş ettim (kuralkanda karbüratörlü modeller için gaz teli bulunmuyor). Bu siparişlerim servis alanı olarak düşündüğüm marmarise gidecek. Marmaris'e ulaşamazsam

oradan bana gönderecekler parçaları.
Yan anahtar seti ile küçük bir tornavida ve anahtar setini ve lastik tamir spreyini de yanıma almayı ihmal etmeyeceğim.
Son olarak cep telefonuma ndrive adlı navigasyon programını yükledim. Benim telefonun gps i olmamasına rağmen bu program harita olarak kullanıldığında bile çok faydalı olur bence.
Gezi güzergahı:
Çorum-Ürgüp (325 km): 07/08/2010 saat 05:00'de Çorum'dan yola çıkacağım. Ürgüp'e ulaştıktan sonra Şöförler Cemiyetinin misafirhanesine yerleşip biraz dinleneceğim ve akabinde peri bacalarını gezeceğim.
Ürgüp-Mersin (300 km): 08/08/2010 saat 10:00' da yola koyulacağım. Çok sevdiğim bir asker arkadaşımla orada buluşacağım. Ciğerci Apo'da mutlaka ciğer yiyeceğim. Muhtemelen şen şakrak muhabbet dolu bir gece olacak bizim için.
Mersin-Alanya (345 km): 09/08/2010 saat 05:00'da yola çıkacağım. Alanya'da başka bir arkadaşımla buluşacağım. Tarihler açısında film burada kopuyor. Alanya'yı sevmeme bağlı olarak kalış sürem değişecek. Fakat ayrılmak için son gün olarak ayın 16'sına karar kıldım.
Alanya-Marmaris (455 km): Kardeşime uğrayıp yiğeni severim. Benim gibi sökmeye takmaya meraklı olduğundan motoru güzel bir elden geçiririz beraber.
Marmaris-Denizli (193 km): Uzun zamandır görmediğim ve sevdiğim akrabalarım var. Hem onları görüp hem de bir gece konaklayabilirim.
Denizli-Ankara (479 km): Ankara zaten arkadaşlarımın da başkenti hiç canım sıkılmaz orada.
Ankara-Çorum (250 km): 21/08/2010 erken saatlerde yola çıkacağım. Hafta sonu kirlilerin yıkanması ve yolun yorgunluğunu atmakla geçer.
Umarım bana her şeyi unutturacak bir yolculuk olur ve umarım yol haritamın her hangi bir yerinde asfaltın üzerinde kalmam
Bir gün asfaltta sürünsem bile hayatımda bana zevk veren sayılı şeylerden biriydi motosiklet almak. Tatil boyunca elektronik bir şey görmek istemediğimden, tatil dönüşüne kadar hoşçakalın; tabi dönebilirsem
Söylediğim tarihlerde aynı yerlerde olacak arkadaşlar varsa, forumdaki bir kaç arkadaşta telefonum mevcut. Telefonla bana ulaşabilirsiniz. Hoşçakalın.