arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için.konumuz dışı ama clio dan sonra scenic gemi gibi çok rahat,konforlu.araç almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.herhalde 4-5 sene satmam artık.araçta yok yok.inşallah kazasız belasız kullanırım..
gelelim konumuza: şimdi bizim motorlarda kullanılan akü 12 lik mi 9 luk mu? kuru tip mi yaş tip mi?en son hazer hakan almıştı sanırım aküyü..akü için tavsiyeleriniz nelerdir?
sanırım dediğiniz gibi benzinimin bitme ihtimali oldukça ağır basıyor.ama wd 40 sıkmak istiyorum sağ ve soldaki kumanda butonlarını açıp..şu izin bitsin de varınca bakıcam artık..hala resim atamıyorum bu arada..valla kıl olmamak elde değil..r:
r:
r:
Hocam merhaba
Akü alan bendim. (Ben de Hakan'ım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------
Herkese merhaba.
Yeni bir sürücü olarak, GV-250'yi ilk motorum olarak tercih etmeyi düşünüyorum. Umarım doğru bir karar vermişimdir.
Sizlere şunu sormak istiyorum, başlangıç düzeydeki sürücülerin motorlarını düşürmesi işten bile değilmiş anladığım kadarıyla. Dolayısıyla, temiz bir GV-250 benim başlangıç motorum olarak çok hırpalanır mı? Dikkatli bir sürücüyüm ama motor hiç kullanmadım ve kendime güvenemiyorum. Böyle bir durumda, GV-250'nin tamiri için tamirhane ve parça bulmak kolay ve ucuz mu? Bunların dışında, ikinci el motorumu alırken yanımda bir usta vs. götürmek ve motoru kontrol ettirmek lazım mı? Eğer öyleyse Ankara'da önereceğiniz biri var mı? Son olarak, hangi yıl üretimini tercih etmeliyim?
Şimdiden hepinize teşekkürler.
Forumu kirletmemek için özelden mesaj attım.