herkeze selam.uzun süredir işlerimin yoğunluğundan yazamıyordum,ama ara ara girip yazılarınızı okudum..aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyelim önce...maşallah gezileriniz ve fotolarınız süper
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:20 ----------
yeni motorun hayırlı olsun,Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin özgür.ben nasıl yıkadığımı anlatayım...derinlemesine bir temizlik yapacaksam kovaya biraz bulaşık deterjanı sıkıp su dolduruyorum...köpüren suya fırçayı daldırıp daldırıp motosikleti yıkıyorum ve sonra tazzikli olmayan su tutarak durulayıp kuruluyorum..çabuk yıkama yapacaksam
kovaya duru su doldurup nalburdan aldığım kocaman sıva süngerini suya daldırıp sulu sulu motoru siliyorum.süngerdeki su akarken kiride akıtıyor ve kuruluyorum...motorunu yıkarken sele altına su gitmemesine dikkat et..tazzikli su kullanmassan gitmeside pek mümkün değil..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 ----------
dostum forum sayfalarını biraz okursan çok çok fazla bilgi bulabilirsin gv250 hakkında..okumanıda şiddetle tavsiye edrim:cat:
ayhan abi ayaklığa nasıl bir işlem uyguladın bizim gv'lere uyması için merak ettim..ayaklık takıp vites arka pedalı takmak istiyorum..eski motorum o şekildi ve inanılmaz rahattı vites yükseltmesiMerhaba Kayar2;
Sağolsun bana Kilitçi hocamız alıp gönderdi, kendim İstanbul'a gitmiştim, bulamamıştım, daha doğrusu bulduklarım 300 Tl civarıydı, çok pahalı geldi, ama bir kaç müdahale ile 80 Tl. bir paraya harika bir ayaklık oldu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:23 ----------
Merhaba Özgür Bolsu;
Harika bir anlatım, Allah hayırlı uğurlu etsin, kazasız belasız binersin inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 ----------
Arkadaşlar Merhaba;
Son susturucu sökülmül hali ile çıkarttığı tok ve gür sesi yükeleme denemesi yapıyorum, inşallah başarılı olurum.
http://www.youtube.com/watch?v=3uzRnP5GTuE
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:20 ----------
Değerli arkadaşlar...malum Ankarada deli gibi yağmur yağıyor bu mevsimde ve bende bir şekilde yağmurda kaldım...sorum şu güneşli bir havada motorunuzu yıkarken nelere dikkat ediyorsunuz..bir de arabalara kullanılan pasta cilalardan kullanan var mı hiç..parlaklık vs nasıl bir sonuç veriyor...ve en son olarakta bana önerebileceğiniz piyasada bulabileceğim mamuller varmı? (Kovaya pril sık, köpürt kurula önerileride kabulumdürfalan marka al , biraz pahalı olsada memnun kalırsın önerileride..) saygılarımla...
yeni motorun hayırlı olsun,Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin özgür.ben nasıl yıkadığımı anlatayım...derinlemesine bir temizlik yapacaksam kovaya biraz bulaşık deterjanı sıkıp su dolduruyorum...köpüren suya fırçayı daldırıp daldırıp motosikleti yıkıyorum ve sonra tazzikli olmayan su tutarak durulayıp kuruluyorum..çabuk yıkama yapacaksam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 ----------
Slm arkadaşlar Benim apache yi satıp bir gv 250 almayı düşünüyorum bana tavsiyeleriniz neler olur.
Sonuçta tarz değiştiricem Motorun artıları ve eksileri neler biraz açıklama yaparsanız Çok memnun olurum.
Motosiklet bilgim baya var 2.5 senede 40.000 km yi aşkın yol yaptım![]()
dostum forum sayfalarını biraz okursan çok çok fazla bilgi bulabilirsin gv250 hakkında..okumanıda şiddetle tavsiye edrim:cat:
Son düzenleme: